Komentarze, uwagi do quizu
Re: Komentarze, uwagi do quizu
The secret to successful analysis [...]: whenever possible, reduce matters to a single variable.
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov

Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mój powyższy wpis był taki, ponieważ myślałem, że byłem... wolniejszy od kolegi, który odpowiedział tak samo  

Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...
 Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia... 

ooo witam CnK, co się z Tobą choopie działo?
Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu
 Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...
					Ostatnio zmieniony pt maja 15, 2009 6:08 pm przez CnK, łącznie zmieniany 1 raz.

[quote name='CnK' post='53353' date='pią, 15 maj 2009 - 20:07']Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu  Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...
 Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...  [/quote]
[/quote]
Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem
Mnie po prostu brakuje zagadek i pytań, chyba mamy naprawdę do czynienia z chodzącymi mózgami.
Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz

Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...  [/quote]
[/quote]Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem

Mnie po prostu brakuje zagadek i pytań, chyba mamy naprawdę do czynienia z chodzącymi mózgami.
Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz

Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem biggrin.gif
Spokojnie to dopiero "pierwsze metry biegu", pytania tutaj prezentowane są z tak szerokich dziedzin para-świata, że ja się już niedługo zagubię i pozostanę biernym obserwatorem. Będę mógł "powalczyć" tylko w dziedzinach UFO-podobnych, reszta to nie moja bajka
 Zresztą tu nie chodzi o gonitwę, a o zabawę, która zdarza się niecodziennie
 Zresztą tu nie chodzi o gonitwę, a o zabawę, która zdarza się niecodziennie 
Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz biggrin.gif
I o to chodzi
 Miło jest przynajmniej poobserwować jak inni dochodzą do wyjaśnienia danej zagadki
 Miło jest przynajmniej poobserwować jak inni dochodzą do wyjaśnienia danej zagadki 
A ja myślałam, że mam 2 punkty...  Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.
 Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.

Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.
 Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.Re: Komentarze, uwagi do quizu
[quote name='Quetesh' post='53441' date='sob, 16 maj 2009 - 17:45']A ja myślałam, że mam 2 punkty...  Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.[/quote]
 Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.[/quote]
Tak, tak, niedpoatrzenie. Punktacja została poprawiona

Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.[/quote]
 Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.[/quote]Tak, tak, niedpoatrzenie. Punktacja została poprawiona

Nie mówcie, że chodzi o ten przypadek ze średniowiecza co się duch chłopca księdzu ukazał.