Dyskusja z Obcymi

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
CzyToWazne
Początkujący
Kontakt:

Dyskusja z Obcymi

Post autor: CzyToWazne »

Wiele osób mówi o porwaniach ufo jednak ich podświadomość mówi że chcą go skrzywdzić, prawda jest jednak całkiem inna, i choć może się to wydawać bzdurą to co ja przeżyłem będzie tkwić tylko we mnie i tylko ja wiem ze tak się stało, jednak chcę podzielić się z Wami moim przeżyciem.

Większość z nas myśli że kosmici to zielone ludki z wielkimi czarnymi oczkami, i większość w nas podczas kontaktu widzi zielone ludki z wielkimi czarnymi oczkami, widzi je w taki osób bo tak oni tego chcą, ludziom się wydaje że kosmici nas porywają dla własnych eksperymentów naukowych, sam się przekonałem że tak nie jest.

Sprane mózgi przez rządy i filmiki wszelkiej maści gdzie kobieta mówi ze oni ją porwali a potem bardzo bolało wprowadza ludzi w pewien stan w którym są przerażeni kontaktem z kosmitami w obawie o bul, prawda jest taka że oni nie porywają nas dla własnych eksperymentów (i teraz pewnie śmiechem ludzie wybuchną) sam zostałem nawiedzony kilka razy przez nich i wcale nie przylecieli do mnie statkiem kosmicznym ale wiem że uciekałem przed nimi 2 razy, wiem ze rozmawiałem z nimi, wiem że mówili mi że osoby które znikają a rząd mówi że to ufo ich porwało robi to właśnie z tego względu by siać panikę, słyszy się że wiele osób które zostało porwane przez ufo wracało na swoje miejsce,a przecież króliki doświadczalne z reguły nie wracają takie same do domu, lub w ogóle nie wracają.

Teraz wam powiem dla czego tak się dzieje, O tusz oni nam pomagają leczą nas i dają nam opiekę zdrowotną całkowicie za darmo i tego się obawiają rządy medycyna to najsilniejszy i najlepszy biznes na Ziemi a jeśli ktoś coś robi bezinteresownie to cza to zniszczyć. Rozmawiałem z nimi jeszcze jakiś czas jednak pozwolili mi zostawić tylko namiastce wspomnień z tych rozmów głownie to co napisałem tłumacząc się ze to dla mojego i ich dobra.
CzyToWazne
Początkujący
Kontakt:

Re: Dyskusja z Obcymi

Post autor: CzyToWazne »

Oj małe niedociągnięcie, przepraszam, tak gratuluje sukces sam w sobie normalnie znalezienie jednego błędu pewnie mówi Ci o tym że jestem kłamcą i idiotą a historie wyssałem sobie z palca oczywiście nie ważne jest to co napisałem ważne jest to że popełniłem błąd i to teraz będzie tematem tej dyskusji?

No niestety rozgryzłeś mnie, ale nie jestem osobą o której wspomniałeś
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Dyskusja z Obcymi

Post autor: UFOWORLDNEWS »

TEMAT ZOSTAŁ PRZENIESIONY TYM BARDZIEJ NIE PASOWAŁ DO DZIAŁU HISTORIA SPOTKAŃ Z UFO

]:-> ]:-> ]:->

[left]
[/left]
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”