[quote name='Czakrawartin' post='101811' date='04 grudzień 2012 - 12:36']Masz nikłe wyobrażenie o rzeczywistości. Powinni tam jeszcze wysłać Gesslerową i Strefę 11. To ogromny koszt - nikt nie może sobie na to pozwolić, poza państwem. Poza tym, te obiekty są pod ziemią, jeśli w ogóle istnieją.[/quote]
Gesslerową? no w sumie od biedy mogłaby gotować ekipie

z drugiej strony nie trawie baby, w każdym jej żarciu widzę jej włosy, oblizuje chochle itp. po czym wkłada jej do garnka, poza tym chamska bywa do ludzi.. ale to nie o to tu chodzi.. Chciałbym po prostu aby coś ruszyło w tej sprawie bo to jest najstarszy temat który mnie bardzo zaciekawił, a przeczytałem go w kwartalniku UFO, lata temu.. Od samego Ryszarda Fiejtka przez telefon dowiedziałem się o organizowanej wtedy wyprawie mającej na celu potwierdzenie czy faktycznie coś tam jest. Grupa miała składać się z naukowców z Niemiec i Rosji. I już wtedy Pan Fiejtek powiedział mi, że prawdopodobnie do niej nie dojdzie bo są jakieś problemy po stronie ruskich bo zależało im na sfinansowaniu wyprawy ale brać ze sobą Niemców nie chcieli

po czym sponsorzy się wycofali ale byli!! tylko z powodu ruskich się wycofali.. tyle wiem od p. redaktora.