Moje historie

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
She.
Początkujący

Re: Moje historie

Post autor: She. »

Tak, o spadek temperatury mi chodzi, szczerze to nie wiem co o tym myśleć. :) Wtedy mimo wszystko czuje lęk, to trudne do opisania uczucie. :| Miał ktoś jeszcze tak?
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Oj tak Czakrawartin, pamiętam  z różnych materiałów o poltergeistach że występuje wtedy cała różnorodność zjawisk towarzyszących: także wzrost temperatury, pojawianie się ognistych kul, szepty chichoty, mlaskania, zanik wiatru (pewnie  z niektórych odczuć to tylko subiektywizm), inne dziwności to manifestacja tylko po zmroku, lub  w innym przypadku manifestacja podwajała swe natężenie gdy przed domem stał samochód gospodarza  z włączonym silnikiem :kekeke:
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Znacie może jakiś przypadek poltergeist  z ostatnich  lat?, też jakoś ucichło z tym  fenomenem, Rosenheim  był  w 1967, potem w 1972 były 3 przypadki  w Ameryce płd., 1977 Enfield, potem póżniej  przypadek Joasi G., były jeszcze jakieś  2 aktualne opisane na infrze.....Wiem że były jeszcze inne ale  znacie może jakieś źródła , linki  gdzie można  o nich  poczytać?
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="102727" data-time="1358112650">Wiem, że w Rosji to jest bardzo popularne zjawisko. Jak się poszuka, można znaleźć. Zresztą teraz to już mało śledzę, ale był parę lat temu nawet filmik ze szpitala w jakimś mieście, gdzie nagrano samoczynnie poruszające się przedmioty. Ale tam chyba straszy ogólnie.</blockquote>http://www.youtube.com/watch?v=diTcFwsliTo
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Przemekkk666
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Przemekkk666 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="102727" data-time="1358112650">Wiem, że w Rosji to jest bardzo popularne zjawisko. Jak się poszuka, można znaleźć. Zresztą teraz to już mało śledzę, ale był parę lat temu nawet filmik ze szpitala w jakimś mieście, gdzie nagrano samoczynnie poruszające się przedmioty. Ale tam chyba straszy ogólnie.</blockquote> Jest duze prawdopodobienstwo ze samoporuszajace sie przedmioty to efekt bardzo silnego pola danego czlowieka - to juz chyba nawet zostalo odkryte ze kazdy z nas takie biopole emituje wiec i zagadka poltergeistow by sie wyjasnila.Jesli tak jest a wiele wskazuje ze tak to nie łaczylbym tego z jakimkolwiek "straszeniem"
Awatar użytkownika
Konstantina
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Konstantina »

Widziałeś coś? Nauka wmówi ci, że to przewidzenie albo zjawisko psychiczne. Nic na tym świecie nie jest pewne, oprócz ludzkiego rozumu, który jednak też dość łatwo oszukać. Nauka sama zamknęła sobie drogę do poznania wielu zjawisk uznając, że są z jakichś powodów pewnych rzeczy nie ma, choć nikt nie jest w stanie powiedzieć dlaczego. Ot choćby taka psychokineza. Mieści się w mierzalnych ramach i może być sklasyfikowana jako rzadka przypadłość. "Czucie i wiara silniej mówi do mnie..." - nie zawsze to tylko czucie i wiara.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”