Proszę o waszą opinię o tym, co mnie spotkało...

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Re: Proszę o waszą opinię o tym, co mnie spotkało...

Post autor: Zbyszek »

W moum zyciu pelnym paranormalnych doswiadczen udalo misie raz sfotografowac niezywkle zdjecie

http://cialka.net/wp-content/uploads/2010/...aszne-duchy.jpg
glaser4
Początkujący
Kontakt:

Post autor: glaser4 »

Faktycznie pana Arka kojarzę nie ma sprawy z przesłaniem filmu przez telefon czyli chyba to się nazywa MMS, nie pamiętam jednak aby pan mnie o to prosił, jeżeli można to proszę o numer telefonu i ja to nagram i panu prześlę w każdej chwilii, co do oczu faktycznie objaw "zielonego" minoł i nie mam na to dowodu, dodam iż jestem zdrowy a co do kart to było jak cos fantastycznego nigdy potem już się to nie powtórzyło, wierzcie lub nie ale to miało miejsce, w tej chwili jestem jedynie w stanie udowodnić to że przesuwam rzeczy na dłoni, nie stety tylko nagrane telefonem więc jak trzeba panie Arku proszę podać numer a ja prześlę filmik
glaser4
Początkujący
Kontakt:

Może napiszę inaczej:) Tyle lat temu mi się to przytrafiło czyli umięjętnośc przesuwania rzeczy na dłoni, ten strasznie obcy zapach, czy ta istota we śnie i ja tego nigdy prze nigdy nie wiązałem z ufo po prostu umiałem przesuwać rzeczy na dłoni, i dopiero kiedy po tylu latach poczułem z znowuż ten zapach który po prostu uzmysławia że ma się doczynienia z czymś obcym i potem te oczy... Ja ze swojej strony dziękuje za opienie, może faktycznie to rodzaj jakieś choroby (dodam iż jestem zdrowy), wiem tylko że ktoś mnie powiadomił iż podobno w kalifornii jakaś kobieta ma podobne rzeczy z oczami i uważa że coś nie zwykłego ją spotkało(to wszystko co wiem), pozdrawiam serdecznie i mówię może faktycznie wszystko to ma swoje racjonalne wytłumaczenie:)
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

+ 48 660 184 685 czy moge ten filmik zamiescić na Y.T. i podać link na tym forum ?

aaaa .przepraszam telefon nie będzie dostepny przez około tydzień ,nie podpisałem przedłużenia umowy z operatorem . Juz nadrabiam tę zaległosc.
Ostatnio zmieniony pn sie 20, 2012 1:35 pm przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
glaser4
Początkujący
Kontakt:

Panie Arku, nie wierzę że nie ma pan czynnego telefonu komórkowego w końcu dzisaj prawie wszyscy taki posiadają:) Proszę w takim razie o zawiadomienie kiedy pan będzie miał czynny telefon, serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Podałem mój numer tel. jest to do sprawdzenia ,wystarczy wejść na boog WMGU( link pod postami ),co jakis czas podajemy apel i namiary do kontaktów ,tam równiez jest podany nr. tel do mnie .

Umowa skończyła sie w lutym i t-mobile przysyłam mi sms, dzwonili do mnie ,ale jakoś schodziło, aż zadzonili i powiadomili o zawieszeniu usług . W tym tygodniu przysla umowę wiec nr. będzie ten sam i aktywny będzie jak sądzę w przyszłym tygodniu.
glaser4
Początkujący
Kontakt:

Panie Arku wszedłem na pana stronę , mam prośbę proszę o zawiadomieni mnie kiedy i pod jaki numer mogę panu przesłać filmik zrobiony telefonem, ale mówię będzie to jedynie nagranie z umiejętności przesuwania rzeczy na dłoni, pozdrawiam
glaser4
Początkujący
Kontakt:

chcę tylko dodać iż mogę w twj chwili udowdinć przesuwanie rzeczy na dłoni im cięższe tym lepiej więc jak ktoś jest z bydgoszczy chętnie sie spotkam i to pokaże, serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

telefon jest aktywny ,numer podałem wcześniej , lub na pocztę adres na bloogu
Awatar użytkownika
Newsman
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Newsman »

Autor w majlu przyznał, że ta historia została wymyślona, co zresztą zostało tu zauważone. Tematu nie ma co kontynuować.
Zablokowany

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”