Zalogowałam się tutaj dzisiaj, bardzo dużo czasu zajęła mi próba wstawienia awatara i bardzo się nie powiodła, więc na razie nie mam znaczka, który jakoś by mnie określił. Muszę się sama opisać :-))
Interesuje mnie wszystko, co można znaleźć na tym forum. Moje szczególne zainteresowania skupiają się wokół Tai Chi Chuan, Nei Kung, Chi Kung i wszystkiego, co wiąże się z poznawaniem własnej (i nie tylko własnej) Energii (Chi). Jestem zafascynowana Księgą Przemian I-Cing, chińską medycyną, Taoizmem w ogóle i Księgą Lao Tsy. Bardzo chciałabym nauczyć się żyć jak Lao Tsy, ale wychodzi mi nie za bardzo ...
Mam też wielką ochotę doświadczyć OOBE i świadomych snów.
A poza tym uwielbiam: 1/ mojego Psa 2/ czytać (szczególnie dobre SF&F, ale też i tzw. new weird, literaturę japońską, iberoamerykańską, reportaż .. itd), 3/ "czytać" komiksy, 4/ dobre filmy (tv już dawno temu wywaliłam z domu), 5/ no i mam kompletnego fioła na punkcie kubańskiej muzyki - dlatego też dla większości znajomych i przyjaciół jestem Havana, a naprawdę mam na imię Beata.Pozdrawiam Was wszystkich