Opolskie: Policjanci widzą UFO (08.01.13) - Raport

Relacje, zdjęcia i doniesienia z kraju.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Opolskie: Policjanci widzą UFO (08.01.13) - Raport

Post autor: azor »

Cempes. Widzę, że nie rozumiesz więc jeśli masz telefon to zrób w dobrej jakości np. samochód/samolot nawet duzy z odległości 800 m nocą i porównaj co widać a wtedy będziesz wiedział o czym mówię. Raportu chyba nie dość dokładnie czytałeś ponieważ obiekt nie emitował światła non stop, była to krótkotrwała emisja zatem jak oni to mogli sfocić- jedynie na statywie i długiej oj długiej ekspozycji. Nawet dobre telefony z matrycą 5 mp w nocy są kiepskie do takich celów co innego za dnia. Tak było to 100 % UFO ponieważ na razie pozostało nadal nie zidentyfikowane, ale nikt tu nie pisze o ''kosmitach'' - i chyba mylisz ufologię z nawiedzeniami. Życze Ci jeszcze Bliższego spotkania z UFO i wykonania super dobrego zdjęcia, które będzie hitem  :D 
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

powiadomienie bezposrednich przełozonych o obserwacji UFO - w naszych warunkach to prosta droga do utraty pracy. Mamy taki przypadek z zeszłego lata ,szef ochroniarzy ,ufo i co ? , mamy wywiad ,rozmawialiśmy  na żywo ,obserwacja nocna i zastrzezenie, by tak to opisać, by nie było wiadomo ,kto to zgłosił i gdzie to było . Powód - możliwa utrata pracy ,bo kogoś wyżej ,może nie obchodzić ufo  i nie chce mieć pytań co do trzeźwości "swoich ludzi"  . Tak i w tym przypadku . Super ,że wyszło wogóle na światło dzienne . Ze zdjęć i tak nic technicznego nie odkryjemy ,Są jedynie dowodem potwierdzającym relacje .
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
cempes
Początkujący
Kontakt:

Post autor: cempes »

Dyskusja tutaj nie ma sensu. Właśnie przez takich expertów jak kolega różowy z guzikiem zamiast nosa, specjalista od ezoterycznej analizy mojej kondycji psychicznej przez website i jego pomocnik z dalekiej azji, fotograficzny guru- oboje niesamowicie doświadczeni badacze  chyba tylko z filmów Spielberga:))), cała społeczność poważnych ludzi, którzy się tematyką UFO zajmują jest traktowana niepoważnie. Nad czym głęboko ubolewam. Poprzestanę na zagranicznych forach.
cempes
Początkujący
Kontakt:

No wlaśnie udowodniłeś moje spostrzezenie. Jakie zagraniczne fora masz obcykane szanowny expercie? Chyba w Zulu? Z takim angielskim jak zaprezentowałes mega dowcipnie, odnosząc sie do Rambo. Czapki z głów. Odnośnie Twojej retoryki to napisałem, że znamkilku policjantów- nie dwóch, ale nie bedę się zniżał do poziomu jaki prezentujesz. Każdy lekko rozgarnięty obywatel wie, kto wstapił do policji w ostatnich kilku latach, i nie jest to wielka tajemnica. Radzę Ci koncentruj się na swoich badaniach kanapowych. a nie na wyszukiwaniu ofiar na forum, to nie Onet.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

Cempes Kolego nikt na siłę Cię tu nie trzyma i nikt nie zamierza Ci czegoś na siłę udowadniać, może na forach zagranicznych zabłyśniesz ''wiedzą'' tam nie trzeba się wysilać jak tutaj więc daruj sobie tą prostą arogancję bo jedynie kompromitujesz swoją osobę w tym temacie. Jak jesteś na etapie amerykańskich filmów to twoja sprawa, ale nie przenoś tego na forum ponieważ nikogo to nie interesuje. Zadałem Ci proste pytanie o zdjęciu na które jak widać nie umiesz  odpowiedzieć. Więc bądź poważny aby Ciebie ktoś poważnie traktował.
Awatar użytkownika
Ameno
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Ameno »

Każdy zna chyba powiedzenie : "Otwieraj drzwi Panie!Policja nigdy nie kłamie!" Oczywiście też zależy od człowieka jakie ma morale. Dla mnie cempes to ma poziom inteligencji że nie powiem ile,żeby nie obrazić.Ale jak nie zna się na rzeczy to lepiej niech powstrzymuje się od głupkowatych komentarzy.Ale jak to ktoś ujął wcześniej pewnie "gimbaza".
chmura
Infrzak
Kontakt:

Post autor: chmura »

Widze, ze cempes osiagnal swoj cel w skierowaniu rozmowy na bezsensowny tor, gratulacjie! Mnie w tym przypadku zastana to " kiedy nasz samochód znajdował się na obszarze nieoświetlonym, obiekt podlatywał bliżej i przyspieszał, natomiast kiedy wjeżdżaliśmy do jakiejś miejscowości, cofał się do pól uprawnych i stał nieruchomo czekając, aż ponownie ruszymy" od razu nasowa mi to skojarzenie z bliskiego spotkania w poblizu Etny (Ksiazka "Z tajnych archiwow" T.GooD stron135). Po krotce, grupa wojskowych po sluzbie weszla w kontakt z istotami z ufo. Na ich oczach rozegral sie kontrolowany spektakl (Kompletny paraliz ludzi przez jakas nieznana sile). Dwunasto metrowy dysk mienil sie jak choinka, jednak gdy na pobliskiej drodze przejezdzalo auto, wszystkie swiatla gasly, aby potem ponownie sie rozjarzyc. To pokazuje, ze ufo nie chce wchodzic w bliska interakcjie za duza liczba niezaleznych swiadkow (chodz to tez nie regula), mozliwe, ze z obawy przed utrata kontroli nad sytulacja. Z jednej strony afiszuje sie przed glownymi swiadkami/celami swojej enigmatycznej misji, a z drugiej stara sie pozostac w ukryciu dla osob postronnych.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="103866" data-time="1362399127">Chmura, nie chciałem tego otwarcie sugerować, ale może coś w tym być. Świetny komentarz. Zwróć uwagę na to, że świadkowie znajdowali się pod wpływem silnego przerażenia. Według mnie sprawiło to silne oddziaływanie elektromagnetyczne. Tylko pojawia się pytanie, czy mogło to jakoś wpłynąć na to, co widzieli, albo na ich zachowanie?</blockquote>Nie znam sie na ufo objawieniach, ale nie mam zufania dla opolsich policjantów.... :D
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
cempes
Początkujący
Kontakt:

Wrociłem z pracy i co widzę? Towarzystwo Wzajemnej Adoracji przegrzewa swoje obwody, aż czuć swąd spalonej skóry w całej Polsce (bo reszta świata to zacofanie:)) Ooo nikt nawet nie pisnął na post Katarzyny. Widocznie miarą inteligencji jest liczba posiadanych wpisów. Mr Czakrawin! Niezwykle interesujący komentarz. Ciekawe co UFO chcialo uzyskać za informacje skupiając sie tylko na 2 policmajstrach, a pozostajac w ukryciu dla osób postronnych. Może wysokość dodatku mundurowego. Oki konczę tą nierówną walkę, wole sobie oglądać Pandorę w tej nędznej hollywodzkiej produkcji. I tak mnie czapkami zadusicie, to takie Polskie...być alfa i omega.
Awatar użytkownika
Aldek76
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Aldek76 »

Pozwolę sobie spytać:1. Czy w międzyczasie mają miejsce jakiekolwiek próby kontaktowania się z panią policjant - czy to bezpośrednio, czy za pośrednictwem pana M? Może niekoniecznie wyłącznie w celu "wydobycia" jej wersji wydarzeń - może potrzebuje jakiejś pomocy (np. psychologa czy jakiegoś innego terapeuty)?2. Czy miała miejsce jakaś wizja lokalna np. w miejscu gdzie obiekt oświetlał las i pola obszar wielkości kilku boisk?
ODPOWIEDZ

Wróć do „OBSERWACJE Z POLSKI”