Koszmarny sen, czy to prawda?

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Adolf
Infrzak

Koszmarny sen, czy to prawda?

Post autor: Adolf »

Miałem sen... Od początku zacząłem się wiercić i po chwili się obudziłem. Serce waliło mi jak szalone, ale to zdarzenie nakręciło mnie do napisania wątku. Widziałem przyszłość (oczywiście wyśnioną, bo żaden ze mnie jasnowidz), w której panowała zima. Okazało się, że 21 grudnia miało miejsce przebiegunowanie ziemii i zmienił się klimat, o czym oczywiście media milczą. Sen miałem z perspektywy "grupy trzymającej władzę", która zastanawiała się jak to ogłosić i czy w ogóle ogłosić. Oczywiście życzę sobie by moje sny się niesprawdzały, ale patrząc za okno zaczynam się niepokoić.
<a href="http://www.ufopoznan.blogspot.com">www.ufopoznan.blogspot.com</a>
Kinga
Infrzak
Kontakt:

Re: Koszmarny sen, czy to prawda?

Post autor: Kinga »

Każdy się niepokoi widząc, co się dzieje za oknem. Wiosna powinna być, a ciągle zima. Ale bez przesady, to jeszcze nie muszą być zmiany klimatyczne, jedynie anomalia pogodowa. Podobnie było w 1996 roku, zima była do połowy kwietnia.  Od tej pory minęło aż 17 lat i w żadnym z tych lat zima nie trwała do kwietnia. Raz na te kilkanaście lat może się zdarzyć.
Awatar użytkownika
Ameno
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Ameno »

Ostatnio też chodzę z takimi myślami że mamy przebiegunowanie. Widzę że nie jestem wyjątkiem.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
artemius
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: artemius »

Nawiązując do tematu - nie, to nieprawda. Nie mamy żadnego "przebiegunowania". Poza tym to był na szczęście tylko sen. :D
Lepszy okropny koniec niż okropność bez końca.
Murphy
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

Znalazłem u Azora na stronie taki opis snu:" Parę lat temu miałem dość dziwaczny sen. Przed spotkaniem z UFO na niebie działy się przedziwne rzeczy. Konstelacje gwiazd zmieniały bardzo szybko swoje układy a po paru dniach zaczęli się oni pojawiać w różnych częściach świata. Nie była to projekcja filmu "DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI" czy :BLISKIE SPOTKANIA 3-GO STOPNIA" lecz sceny z normalnego życia w którym uczestniczyłem. Te wszystkie detale... Jak te sny potrafią być bardzo realistyczne..."Jakoś dziwnie te sny pasują do opisów Michela.Tam też jest o tym mowa.
Awatar użytkownika
artemius
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: artemius »

Jakoś dziwnie te sny pasują do opisów Michela.Tam też jest o tym mowa.
Nie ma w tym nic dziwnego. Do steku informacji które zapodawał każdy dopasuje swój nawet najdziwniejszy sen. :) Pozatym wyszukany sen Azora nijak ma się do tematu, zwłaszcza przebiegunowania.
Lepszy okropny koniec niż okropność bez końca.
Murphy
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

A jakby tak bieguny zamienić miejscami ,to układ gwiazd zmieni się dla obserwatora ?
Awatar użytkownika
Ameno
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Ameno »

Ponoć lato ma być bardzo gorące,tzw.susza. Jeśli to się sprawdzi (oby nie) to chyba coś jest na rzeczy,takie anomalia nie występowały wcześniej. 
Mrówka
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Mrówka »

Jakiś miesiac temu, co noc przez tydzień miałam sny o dziwnych zjawiskach. Zawsze po przebudzeniu mialam poczucie lęku,bo sny były bardzo realistyczne. Dotyczyły głównie kataklizmów, miałam poczucie, że to koniec świata. W tym samym momencie w moim życiu osobistym był powazny kryzys i to właśnie kumulacja tych wydarzeń sprawiła, że we śnie przezywałam koniec świata( mój osobisty mały koniec świata). Chcę przez to powiedzieć, że takie sny mogą być odzwierciedleniem naszego stanu psychicznego.
Ravsos
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Ravsos »

Ja również muszę zabrać głos w tej sprawie bo pasuje jak ulał do snu który miałem jakieś 3-4 dni temu. Śniłem iż bylem świadkiem (a w raz ze mną 2 starszych, obcych mężczyzn) jak miejscowa rzeka zakołysała się bardzo mocno w korycie (koryto jest  w rzeczywistości sztucznie pogłebione, do głebokości około 5 metrów), tak że prawie wystąpiła z brzegów. Z tymi mężczyznami doszliśmy do wspólnego wniosku iż napewno nie bylo to wywołane trzesieniem ziemi bo nie czuliśmi żadnych wstrząsów. (A kołysanie powierzchni rzeki na to wskazywało tak jak to ma sie z tsunami - efekt rytmicznego poruszania naczynia z wodą). Co jeszcze mogę dodać od siebie (trochę wręcz humorystyczniy szczegół), to że w tym śnie żałowałem że nie miałem z sobą kamery (może to głupie ale w realu staram się ją mieć z sobą zawsze na wszelki wypadek) i nie mogłem zarejestrować tego dziwnego zjawiska. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”