Tajne testy nad Polską?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Tajne testy nad Polską?

Post autor: azor »

Ja jednak pozostaję przy swojej wersji i jak na razie nie ma lepszego wyjaśnienia nie tylko tych obserwacji, lecz w skali globalnej zjawiska, które nieprzerwalnie trwa po ''1945'' roku. Van, ale projekcje mogą też tworzyć obce inteligencje z UFO obojętnie skąd są i gdzie, nie zapominajmy, że takie ''obrazy'' były obserwowane wieki temu polecam literaturę,  Johna Keela, Valle czy Fiebaga czy wówczas też siły specjalne w VIII testowały percepcję ludzką i wprowadzały celową dezinformację mas ? W przypadku obserwacji szczególnie bliskich z Rzeszowa zauważyłem, że regułą są kobiety ??? To też zastanawiajace ?
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

Zarówno teoria "testów" jak i manipulowania nami przez rząd ,w tej kwestii jakoś do mnie nie trafia .Czemu miałyby słuzyć takie testy ?  chodzi o wyniki testu ,co by miał przynosić ,wiedzę jakiego typu .Drugie to ,skoro UFO lata od czasów historycznych ,a i prawdopodobnie również przed ,o czym świadczą rysunki naskalne, to nie było jeszcze wtedy żadnego rządu . Gady ,tu akurat się bym nie zdziwił ,bo dinusie miały moc czasu by się zorganizować ,jednak nie wiem czemu mieli by się ukrywać .Bo co kudłate nkarły są bardziej ludzkie i mniej straszne ? jakaś bzdura . Natomiast co do napedu antygrawitacyjnego ,to musi być to proste rozwiązanie ,niemalże jak kompas . Tylko my poszliśmy w stronę elektonów i ich drgań .Zobaczcie że wystarczy spirala z drutu i pręt w środku by stworzyć magnes elektryczny ,jakże dalekie to od przepływu przez drut miedziany prądu ,a jednocześnie jakie proste .Jednocześnie taki magnes działa na niewielką odległość mimo dużej mocy ,natomiast ziemia jako magnes ..... i tym podobne .Zatem to musi być proste.być może jakiś minerał ma taką strukturę ,i działa w stylu tranzystora .
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
sybreed
Początkujący

Post autor: sybreed »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="azor" data-cid="105449" data-time="1370253056">Ja jednak pozostaję przy swojej wersji i jak na razie nie ma lepszego wyjaśnienia nie tylko tych obserwacji, lecz w skali globalnej zjawiska, które nieprzerwalnie trwa po ''1945'' roku. Van, ale projekcje mogą też tworzyć obce inteligencje z UFO obojętnie skąd są i gdzie, nie zapominajmy, że takie ''obrazy'' były obserwowane wieki temu polecam literaturę,  Johna Keela, Valle czy Fiebaga czy wówczas też siły specjalne w VIII testowały percepcję ludzką i wprowadzały celową dezinformację mas ? W przypadku obserwacji szczególnie bliskich z Rzeszowa zauważyłem, że regułą są kobiety ??? To też zastanawiajace ?</blockquote> może dlatego że kobiety są bardziej podatne na optogenetyke ? oni bardzo czesto używają różnych ekranów do wgrywania manipulacyjnych programów do umysłu uprowadzonych swoją drogą te ekrany przypominają w działaniu dzisiejsze telewizory 3d (już pare lat temu ktoś to zauważył na stronie alien-ufos.com) może to oni stoją za wprowadzeniem tej technologi na rynek ? może chcą przy pomocy optogenetyki manipulować masami cholera wie inna sprawa że ślady ich techniki są obecne również w innych dziedzinach życia np urzadzenia mri(obrazowanie metodą rezonansu magnetycznego) wykorzystywane w medycynie przypominają w działaniu skanery obcych którym podawani sa uprowadzeni pisał o tym pewien ufolog z mufon przeprowadzający wywiad z pewnych gościem porywanym przez gady już jako dziecko w latach 50-tych stronki niestety nie pamietam  jestem zdania że duża ilość naszych osiagnieć technicznych to ich ''dar'' może na tym polegała umowa z ziemskimi decydentami oni mogą eksperymentowac na ludziach wzamian za technologie inna sprawa że gadów i tej całej hołoty która lata razem z nimi nie można uznawać za jakiś inżynierów kosmosu myśle że są nie wiecej jak 30 lat do przodu oni mają świadomość ula i wogóle się nie rozwijają to co ludzie osiągneli od czasów rewolucji przemysłowej im by zajeło chyba z milion lat oni mają ustrój jak imperium rzymskie a oni sami są jak rzymianie jest taka teoria że gdyby rzym nie upadł to dzisiejszy świat wyglądał by jak ottomanska turcja z XVII wieku na świecie nie byłoby żadnych wynalazków technicznych no bo co rzymianom maszyny skoro mieli niewolnikow ? wynaleźli silnik parowy ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Bania_Herona ) ale go nie rozwinely bo  po co skoro  mieli prawie nieograniczone zasoby ludzkie do cieżkiej pracy tak samo obcy po jakiego grzyba im komputery skoro mają szaraki biologiczne roboty ktore za nich wszystko obliczą  i zrobią chcieli to samo myślenie zaszczepić ludziom w starożytności ale chyba do końca  to sie nie udalo tak wiec nie widze na pokladach ufo przejawów jakiś wybinych myśli technicznych coś co wygląda jak sale szpitalne igly itp to nie jest coś co budzi respekt sądze że gdyby zabrać im ich najwiekszy atut czyli możliwość manipulacji falami mózgowymi ludzi ( osławiony czynnik oz jest tego najlepszym przykładem człowiek myśli że jest w innej rzeczywistości a to jest hologram ) to ponieśli by chyba  sromotną kleskę słyszałem teorie że rozwijana broń emp dobrze działa na nich kto nie wierzy w istnienie reptoidow niech przynajmniej przejrzy rysunki davida chace ktory wspołpracuje z mufon i przeprowadza wywiady z ludzmi porwanymi przez ufo   http://forums.conceptart.org/showthread.php?t=136530&page=23 praktycznie same gady i szaraki prawdopodobnie to oni stoją za wiekszością porwan a te wszystkie inne rasy to kamuflaż dla zmyłki mają takie zdolności że potrafia działac na ludzki umysł niczym dmt widzisz co innego niż jest w rzeczywistości byl taki przypadek że facet wprowadzony w hipnoze widział najpierw jakieś roboty karły włochate gnomy itp dopiero później gdy wprowadzono go głepiej ujżał na najniższym poziomie gady podobnie jak wiekszość tzw nordyków to nic innego jak bezwolne hybrydy sterowane odgórnie w celu manipulacji czasem są na tyle głupi że nawet niepotrafią się komunikować ja ci z przypadku travisa waltona tylko wykonują z góry ustalone polecenia
sybreed
Początkujący

czakrawantin może mój post to troche offtop co nie znaczy że wszystko co jest nie zgodne z twoim światopoglądem jest głupie to nie są   moje teorie tylko rzeczy które można znaleść w necie forum dotyczy spraw paranormalnych wiec różne teorie powiny być przedyskutowane przykro mi ale ja nie jestem klapkowiczem i  nie ograniczam sie tylko do jednokierunkowego myślenia a ty mimo 57 lat na karku chyba tak
Ostatnio zmieniony pn cze 03, 2013 5:08 pm przez sybreed, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
flying humanoid
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: flying humanoid »

Czytam, i kręcę głową w niedowierzaniu...Przy całym szacunku sybreed, jeżeli istnieje jakiś globalny spisek, ukryta reptyliańska agenda, objawiająca się manipulacją i dezinformacja ludzkości, jesteś tego najlepszym przykładem...Nawet forma Twoich postów, bez interpunkcji czy wielkich liter, może wskazywać na to jak wielkie spustoszenie poczynili w systemie edukacji. Piszesz jak automat, bez odrobiny refleksji, łykający wszystko co znajdziesz "w necie"... Nie gniewaj się, ja też wierzę i widziałem UFO, nie siedzę na tym forum z nudów, tylko z ciekawości świata.Zachowaj dystans chłopie, bo brzmisz jak byś zakładał że to wszystko jest prawdą, a takiej pewności nie możesz mieć. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn cze 03, 2013 5:34 pm przez flying humanoid, łącznie zmieniany 1 raz.
sybreed
Początkujący

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="flying humanoid" data-cid="105461" data-time="1370280830">Czytam, i kręcę głową w niedowierzaniu...Przy całym szacunku sybreed, jeżeli istnieje jakiś globalny spisek, ukryta reptyliańska agenda, objawiająca się manipulacją i dezinformacja ludzkości, jesteś tego najlepszym przykładem...Nawet forma Twoich postów, bez interpunkcji czy wielkich liter, może wskazywać na to jak wielkie spustoszenie poczynili w systemie edukacji. Piszesz jak automat, bez odrobiny refleksji, łykający wszystko co znajdziesz "w necie"... Nie gniewaj się, ja też wierzę i widziałem UFO, nie siedzę na tym forum z nudów, tylko z ciekawości świata.Zachowaj dystans chłopie, bo brzmisz jak byś zakładał że to wszystko jest prawdą, a takiej pewności nie możesz mieć. pozdrawiam</blockquote>  wiesz to nie jest sprawa wiary tylko kwestia przetwania dlatego staram sie zgromadzić jak najwiecej dostępnych informacji i przedewszystkim umiem kojarzyć fakty a te są bardzo niepokojące bo gdy słucham szamana credo mutwa z afryki ktory mowi że gady mordują kobiety i wysysają z nich krew a potem są relacje o tym że gdzieś w brazylii znaleźli okaleczone ciało bez krwi to w człowieku zapala się czerwona lampka ja bym bardzo chciał aby to wszystko była ściema ale jest zbyt dużo puzzli w tej układance które świadczą o tym że nie jest oczywiście przynaje że poszukiwanie prawdy nie może przysłonić podstawowych potrzeb życiowych sam byłem kiedyś ofiarą takiego myślenia  pod wplywem przekazów  od casjopejan rzuciłem liceum w 2003 roku poniewaz uznałem że niewarto sie uczyć bo w 2012  i tak jaszczury wszystkich zabiją teraz to jest przestrogą dla mnie by całkowicie się nie zatracać w tym co sie czyta bo można obudzić sie z ręki w nocniku teraz gdybym nie  miał wokół siebie tylu przychylnych ludzi którzy sponsorują moją "prace badawczą" to wylądowałbym na lodzie pozdro
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

Powiedz mi sybred ,jaki powód mieli by by robić taką mistyfikację. Tj wtłaczać ludziom ,że istnieją inne cywilizacje i to nie oni porywają . Mimo wszystko mają przewagę technologiczną i są w stanie bez maski operować . Te pierdoły o reptylianach upodabniających się do ludzi by zyskać ich mięso (z nich) to pokłosie filmu " V" z lat 80-90 uw . Gdyby chcieli ludzi do zjedzenia wystarczy poprosić ,Chiny dostarczą każdą ilość ,w dowolnej formie ,podobnie z Koreą płn. Niestety ale za zaginięciami stoją w prawie 100% ludzie , pijani kierowcy ,pedofile ,psychopaci, mafia . to straszne ale prawdziwe  ludzie ludziom gotują ten los .
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

Oj coś mi sie zdaje, że pisze tutaj  pan czapeczka, a przypominam temat nie dotyczy teorii spiskowych jakie niektórzy tutaj na siłę próbują wcisnać typu kork, sybreed. Czakrawartin myśli logicznie i normalnie w przeciweństwie do innych fantastów wyciągających tak absurdalne argumenty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”