<div>Audycja o zjawiskach paranormalnych, anomalnych oraz niezwykłych. Poprowadzą ją dla was Mateusz Kowalewski, Mateusz Stypińsk , Karolina Łowicka i Małgorzata Nowicka
W każdą sobotę od 23:00 do północy. Radio UWM FM 95,9 FM lub na stronie www.uwmfm.pl</div><div> </div><div>Również zapraszamy na nasz FanPage</div><div>https://www.facebook.com/Archiwum.Tajemnic</div><div> </div><div>Zapraszamy </div>
Generalnie było słabo. Sztucznie nieco wyszło zwłaszcza z początkiem, no ale to pierwsza audycja przecież, ale przerywniki muzyczne co pięć zdań przerosły już moje siły. "Są dwa rodzaje duchów: anioły i demony", to mnie pogrzebało. Gdyby ktoś chciał posłuchać zrobiłem nagranie tej audycji z powycinaną muzyką.http://www43.zippyshare.com/v/19574586/file.html
Heh Witajcie.Niestety Audycja wiemy że kiłowa wyszła itd.Historię które były przedstawione były prawdziwe ale nie mogliśmy paru innych dać ze względu na dyrektorów radia ;/Po drugie jakościowo źle ale to wina sprzętu była.przerwy muzyczne muzyczne walczymy nadal z redaktorem żeby było ich jak naj mniej.Niestety radio jest ustawione na muzykę.Mam nadzieje że wygramy z dyrekcją i uda się nam.Ogólnie wczesniej próbki mielismy bardzo dobre dużo lepiej , większy materiał bardziej "normalniejszy"Dużo nam tekstu wycieli .Z tymi aniołami , demonami to inaczej miało być ale czasu mało bo za dużo oni chcieli muzy puścićWięc się nie dziwie że takie opinie na ten temat macie.
Ale u nich to akurat norma ogólnie są otwarci na wszystko ;)Jak rozmawiałem z innymi co tam "kariere" zaczynali to każdy przez to przechodził więc nawet się spodziewałem takiej reakcji ludzi Mam nadzieje że następne lepiej wypadną Ale każde słowo krytyki tylko mnie motywuje do większej pracy
Jak to się mówi "pierwsze koty za płoty" Rzeczywiście najlepszym wyjściem jest nagrywanie autorskich audycji np. dla Radia Paranormalium, niż bycie zależnym od jakiejś dyrekcji. Jestem jednak ciekaw odbioru audycji wśród grupy docelowej, czyli studentów.
@Mateusz Kowalewski, odebrałeś moją wiadomość na GG? (pisałem z radiowego) Bo już chyba z miesiąc czekam na odpowiedź i nie wiem, czy jesteś zainteresowany też nadawaniem w Radiu Paranormalium, czy się rozmyśliłeś