"użyłem słowa "oni" mogłem napisac "to cos" być może nad głowami przeleciały nam "drony" w kształcie 2 dysków.. i byc może nikogo tam nie bylo tylko "coś" jakie to ma teraz znaczenie..? chciałbym po prostu moc "to latające cos" mieć gdzie zgłosić ,żeby wiedzieć gdzie to "latające cos" sie kieruje najczęściej , jakimi miejscami interesuje sie "to coś latające" i znaleźć prawidłowość jakąś.. itp itd..(propos poprawności) adw "azor" w zgłaszając nie użyliśmy ani razu słowa „oni” „..tylko obiekty..
adw."Przemekkk666" - niczego nie zakładaliśmypo za calym zdarzeniem właśnie, dlatego mam dosc takich stron "z pod znaku Ufo" bo spotykają sie tam przeważnie pseudo znawcy lub fani tematu ,którzy biją piane na te same tematy (co tam jest i kto tam jest, czy np. napisałeś ONI czy „CÓSIK tam”..czy aby „cósik tam nie jest panią cósikową”).. a jak przyjdzie im wreszcie samym zobaczyć na własne oczy okazuje sie ze.. nie ma nawet gdzie tego zgłosić.. bo wszędzie natrafiają na podobnych (sobie kiedyś..entuzjastów tematu)..(którzy niby wierzą ze "cóśik ta" istnieje ,ale do świadomości nie dociera ..wiec bija piane tysiącem głupich pytań ,domniemań, lub teorii co to za „lampion" i czy ktos w nim lata..
oświadczam ze my widzieliśmy to z BLISKA 2 duże dyski!! bokiem do siebie .. przeleciały nam tuz nad dachami..moimi i sąsiadów.. potem tuż nad drzewem w ogrodzie obok ..mieliśmy ok 10 sek ,zeby im sie przyjrzeć. policzcie sobie do dziesięciu i wyobraźcie patrząc w niebo na wysokość ciut większa niż duże drzewo ,to sami ocenicie, ze nie mozna z niczym pomylić ..ani z balonem ani z samolotem ani z rowerkiem ..dlatego mam dość właśnie takich stron.. mysle ze każdy z was , kiedy zobaczy to „latające Coś” z bliska sam dojdzie do tego ,ze nie ma gdzie o tym powiedzieć..a jak gdzieś już da znać na forum, to cala gawiedź jedyne co zrobi to będzie udawała elokwentnych i przeczyta setki głupich komentarzy i domniemań Az mu ręce opadną i będzie w tym samym miejscu co ja teraz.. dla tego potrzebne jest takie miejsce gdzie będzie można zgłosić w tym kraju obserwacje.. pozdrawiam (bez urazy..to tylko moje zdanie..każdy może mieć swoje i odmienne