Dziwny obiekt
Re: Dziwny obiekt
widzialem wlasnie cos takiego zdjecie pochodzi z fb infra autor Arek Miazga [ external image ]
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2014 7:19 pm przez labamba63, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Full Active
- Kontakt:
Może był to po prostu zwykłi chiński lampion. Też nieraz takie coś widywałem.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Witam. Również jestem z okolic Częstochowy(20 km od Częstochowy). I zeszłych wakacji również zaaobserwowałem takie zjawisko. Zjawisko miało kolor czerwony/pomarańczowy. Wytoczyło sobie pewien obszar gdzie przemieszczało się z prawej do lewej , na chwile znikało i znowu się pojawiało i tak przez pare godzin. Pamiętam , że tego dnia było wyjątkowo jasne niebo , później już nie zauważyłem tego zjawiska. Pozdrawiam 

to mars ale ręki ucicąc sobie nie dam ;p
Jaki mars. Jak nie lampion to ufo i tyle.
Witam mój znajomy często widuje obiekt wiszący nad ziemia. Oficjalnie przyznaje że ufo istnieje i dlatego wiedział że go nie wyśmieje. Za ostatnim razem było bardziej spektakularnie bo było bardzo jasne światło i jego żona bo on akurat spał, widziała poruszające się małe sylwetki na ziemi. Później skupiły się w jedno i tak jak na filmach zostali przetransportowaniatransportowaniatransportowani do środka. Ja mu wierzę to ludzie mający trochę więcej wiosen i mię mają powodu bajdużyć. Po co oni przylatują ciągle w to samo miejsce.? Nie opowiadają tego.
aro wjakiej miejscowosci to sie dzieje? pzdr.