Jasne światło w pokoju i przekaz "Chodź do nas"
Jasne światło w pokoju i przekaz "Chodź do nas"
Siemanko jako , że jestem na forum nowy WITAM. Chciałbym się z wami podzielić moją krótka , dziwaczną historią z dzieciństwa . Miałem może 6,7lat max , mieszkam w dużym mieście . Więc obudziłem się w środku nocy i odrazu moje oczy oślepiła fala "białego światła" , która wpadała przez okno centralnie na moję łóżko (odrazu gdy się obudziłem czułem strach) , po czym usłyszałem w głowie szepty ,,chodź do nas'' - powtórzone kilkukrotnie . Sparaliżowany strachem chciałem położyć się spać ale nie mogłem i dalej nie pamiętam bo urwał mi się film .To zdażenie zapamiętak do końca życia , nie wiem jak to interpretować zostawiam to wam. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn paź 06, 2014 6:48 am przez mlodyNRM, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jasne światło w pokoju i przekaz "Chodź do nas"
Strasznie uboga w szczegóły ta relacja.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
W młodości miałam takiego kolegę, który złośliwie w nocy spuszczał na sznurku świecącą latarkę sąsiadce poniżej za to, iż poskarżyła jego rodzicom, że podczasich nieobecności zrobił głośną imprezę. Zresztą stale robił jakieś psikusy. Mówili o nim i w szkole i na podwórku, że nic z niego nie wyrośnie, a on skończył studia i jest super gościem. 

"Balbus melius balbi verba cognoscit"
A ja miałem kolegę, który mówił że, miał w ogródku wulkan ,ale mama poprosiła wujka żeby przywiózł wywrotkę piasku i go zasypał.Tak też i zrobił
I nie ma już wulkanu .

<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
-
- Początkujący
A ja odnoszę wrażenie jakoby kolega mlodyNRM robił sobie żarty i takowe zdarzenie nigdy nie maiło miejsca co za tym idzie jest historyjką wymysloną na poczekaniu aby ''zabłysnąć'' na forum
Jednakże jeśli damy wiarę temu co napisał autor to wyjaśnienie jest proste :)Był to paraliż senny
Pozdrawiam Kolekcjoner :)