Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją
Re: Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Zbyszek" data-cid="118485" data-time="1416233548">e to pewnie bedzie jakis mlody i przystojny albo stary i lysawy
. hej Danut jakiego bys chciala?</blockquote>hahaha Wypadło na Panią Rutkowską i dwie części w jednej książce. Jednak kto wie co my jeszcze namłodzimy w przyszłym życiu, ile będziemy żyć, itd. Na przykład zauważyłam, że pisanie Zbyszka jest jakimś pouzupełnianiem nie podejmowanych przeze mnie kwestii.. :)Współpraca i pisanie w telewizorze, kontakt przez telewizor - chciałabym abyście widzieli moje wtenczas oczy na tą wiadomość, choć śmieszne wtedy, teraz już takim się nie wydaje. A ten ktoś objawia się i tak w paru już osobach poznanych w internecie( przez monitorek)..

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="118486" data-time="1416234368">hahaha Wypadło na Panią Rutkowską i dwie części w jednej książce. </blockquote>Coś mi mówi Danusiu ,że nie chodzi o Panią Rutkowską.Nazwisko Rutkowski pojawia się ostatnio bardzo często.Myślę ,że drugą część napisze pewna autorka wiersza , który swą zawartością wybiegła w przyszłość.Jej nazwisko jeszcze nie jest znane.
e pitolicie z tym waszym przeznaczeniem, ide sie napchac karameli z lodami 

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Zbyszek" data-cid="118488" data-time="1416236821">e pitolicie z tym waszym przeznaczeniem, ide sie napchac karameli z lodami
</blockquote>hahaha To nie tak i moje widzenie już jest przyjęte niejako w świecie. Wczoraj jeden z userów na innym forum przytoczył mi myśli filozofa religii niejakiego prof. Christophera Bache zobaczcie fragment : "Nie wiem czy czytelnicy zdają sobie z tego sprawę, że pewien rodzaj równoległych światów sami tworzą w każdej postępującej chwili swojego życia! Istnieje niezliczona ilość wariantów ciągłości życia, przez które przesuwa się nasza świadomość. Wola człowieka decyduje o wariancie dalszego etapu istnienia w każdej danej chwili i o wejściu do alternatywnego świata. Istnieją także ścieżki najmniejszego oporu, przebiegające przez te światy. Zmieniając własne myślenia można zmienić kierunek ścieżki, stwarzając nową ścieżkę najmniejszego oporu, związaną z tymi światami. Komuś doświadczającemu takiej zmiany kierunku, wydaje się, że istnieje tylko jedna rzeczywistość. Zmieniając ścieżkę i stając się świadomym innych wyborów, buduje się własną, indywidualną rzeczywistość. Światy równoległe nie są usytuowane w przestrzeni obok siebie, lecz raczej są hologramami „upakowanymi” jeden w drugim. Wola nasza jest świadoma lub w pewnych wypadkach nie całkiem! Jasnowidztwo nie zawsze się sprawdza lub sprawdza się niedokładnie, bo jest ono następstwem wejrzenia w przyszłość jakiegoś jednego wariantu, z którego człowiek może jednak zrezygnować i wybrać inny, zdeterminowany swoimi pragnieniami oraz myślami. Człowiek nie idzie przez życie według z góry ustalonego programu." - I co czyż nie jest tak? :)A te ścieżki oporu muszą być spójne ze środowiskiem i daną wspólnotą z jaką się tworzą.

Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2014 3:26 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
No tak - filozof i do tego religii.Ciekawe co ci filozofowie będą robić , jak się dowiedzą jak to jajco się kręci.
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="118490" data-time="1416237857">No tak - filozof i do tego religii.Ciekawe co ci filozofowie będą robić , jak się dowiedzą jak to jajco się kręci.</blockquote>Tak się kręci jak piszę
i jak już nauka zaczyna to kręcenie potwierdzać, doświadczalnie i matematycznie zatwierdzać.. 

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Tzw naukowcy tylko teoretyzują.Ważniejsze jest w Twoich relacjach jak widzieli te sytuacje ludzie będący świadkami tych zdarzeń.Tu jesteście bardzo blisko ze Zbyszkiem.Gdzie On polazł pożerać te lody z karmelem w taki ziąb 

- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="118487" data-time="1416236521">Coś mi mówi Danusiu ,że nie chodzi o Panią Rutkowską.Nazwisko Rutkowski pojawia się ostatnio bardzo często.Myślę ,że drugą część napisze pewna autorka wiersza , który swą zawartością wybiegła w przyszłość.Jej nazwisko jeszcze nie jest znane.</blockquote>
Nie chcem ale muszem....Andrzej Ty niesamowity jesteś. Czytałam i czytam tego Gościa i nawet przez chwilę nie skojarzyłam z detektywem.
U mnie to taki opóźniony zapłon. Wspominał też dość często o Chmielowej. Teraz sobie myślę, że może to o mnie chodzi, skoro ja od dziecka lubię chmiel. Pamiętam jak resztki ojcu z takiej małej butelki 0,33 wypijałam. Ale chyba nie.. bo ja z Mazowszanka jestem.Pozdrawiam wszystkich 

"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Andrzeju tym co wydaje się, że istnieje tylko jedna rzeczywistość, tak samo będzie się wydawać, ze widzą zdarzenia przypisane tylko do niej, a gdy wyłamią się spod ich pojmowania to drżą jak osika przed nimi uciekając w świat fantazji i wyobrażeń. - Tacy to świadkowie. 

- Andrzej 58
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Chłopakom nad rzeką ,kobiecie w pociągu czy Twojej kuzynce tylko się wydawało ,że jesteś tam gdzie Cię widzieli?.A może to Tobie wydawało się ,że jesteś gdzie indziej niż w rzeczywistości.A może te wszystkie zdarzenia miały Cię przygotować do czegoś innego o czym nie miałaś prawa wiedzieć.Wszystko Danusiu przepuszczasz przez soczewkę własnych przemyśleń i tego wychodzi pytanie .Dlaczego właśnie Ciebie to spotkało.Dlaczego z relacji wynika ,że uczestniczyli w tym dwie strony.Tym od wieloświatów wierzysz i trzymasz się tej wersji.Co Cię trzyma w takim pojmowaniu doświadczeń.Żołnierz Danusiu.Dostaniesz swojego żołnierza w tej rzeczywistości jak nic.Gdy technika archontów zostanie zaniechana i metoda blokowania pamięci.Dziś już wiem kim on jest i kiedy się spotkaliście.Wiesz co to są fałszywe wspomnienia?.Wszyscy z nimi się spotkaliśmy.To przeżycia innych pokazywane w odpowiednim stanie innym.