Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją

O kosmosie bliskim i dalekim, odkrycia, zagrożenia i zaskoczenia.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Fizycy potwierdzają, że wszechświaty równoległe istnieją

Post autor: danut »

Nie chce mi się już po raz tysięczny udowadniać ani przekonywać o niemożliwości pokazywania doświadczeń i przeżyć innych w ten sposób aby oni uznawali je za swoje, no chyba, że to sam człowiek tak sobie ubzdura gubiąc przy tym swoją własną tożsamość i podpinając się do obcej. Ja jej nie zgubiłam, dlatego wiem co dotyczyło konkretnie mnie. Piszemy odnośnie innych rzeczywistości o przeskokach świadomości w odwzorowaną swoją postać, ma to związek z teleportowaniem kubitów informacji, a taką można odtworzyć i np. tutaj przy bilokacji, ale także i w tej innej rzeczywistości z czego wynika, że ona również musi być podobnie zbudowana do naszej i dawać wrażenie tak samo fizycznej. Jednak jest zjawisko pociągania za sobą i całego własnego ciała, lub poddania go oddziaływaniu innej rzeczywistości z odizolowaniem od oddziaływania tej nam znanej. Zdarzało się, że mnie widzieli, ale zdarzało się, że nikt mnie nie widział i nie wiedział gdzie byłam podczas tych doświadczeń. Gdy byłam widziana to i ja doskonale radziłam sobie z komunikacją z naszym otoczeniem, świadomość musiała przeskakiwać, migotać, nie tracąc z tutaj łączności. Miałam takie doświadczenia, że świadkowie nie radzili sobie wcale z interpretacją, bo byli  jeszcze bardziej ogłupieni ode mnie.
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: Zbyszek »

E tam Andrzeju, ze mnie zaden partner do drugiej czesci hihi, ja slodka dupka co sie zapycha karmelami , zamiast walczyc o wyzwolenie bezradnej ludzkosci z kantowych  wyborow. Na radiach znalazlbym dla Danuty z latwoscia partnera, tam duzo ludzi niezwyklych. Wystarczy zrobic ankiete, testy na znastwo nienapisanej czesci . ech zglosza sie sznurem a my juz go poznamy :)
Ostatnio zmieniony pn lis 17, 2014 8:13 pm przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

E tam Zbyszku.Nie trzeba szukać dla Danusi partnera.Ona już go ma tylko nie wie ,że już o nim była na forum relacja.Ktoś bardzo się starał ,żebyśmy się w tym pogubili.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Poznamy po owocach :) . No więc tak - nie może mieć fałszywych wspomnień, bo te produkuje manipulacja własnego niepojmowania i obca naprowadzająca. Przeżycia innych choćby pokazywane tym drugim nie mogą być ubrane w ich własne futerka, co moje to moje, a nie to co twoje.. Nie może być tak, że ktoś ma dziewczynę i  ten drugi ma dziewczynę to one obie są dla tego pierwszego wspólne :) albo mój żołnierz wspólny ma być dla innych kobiet, no wiesz co Andrzej, wstydź się.. :) Zbyszku, to co nienapisane wyłapuję podczas przesiadywania tutaj i dużo dzięki Tobie, no.. zaczynam dokładnie i ja teraz zatrzymywać się na samych momentach przeskoku, grzebać w pamięci jak to dokładnie było, co kto jeszcze widział i co wie? Gdy wróciłam z elegancką fryzurą do naszej rzeczywistości - to w miejscu, gdzie nie było w ogóle zakładu fryzjerskiego, a teraz dopiero jest taki, gość mnie wypatrzył na podwórku w zaroślach, co dziwne - kucałam tam, tak jakbym siedziała na krześle, dziwił się bo takiej pozycji raczej nie da się utrzymać na dłużej. No, ale ja przecież siedziałam na fotelu u fryzjerki :) - a fryzura co? Sama się zrobiła i spinki same się wpięły ?? Dlatego, gdy pozostawiamy jak piszesz tu nasze ciało i całkowicie wejdziemy tam naszą świadomością- co może być możliwe, ale wtedy, to i ono izoluje się od oddziaływań całkowicie na siebie tej rzeczywistości. Stop klatka- coś tak - na przykład. :) Kiedy indziej, gdyby bezwiednie to moje ciało cokolwiek robiło jak podczas narkotycznych wizji i halucynacji to musiałabym wrócić głodna jak pies, brudna jak wieprz, zmarznięta na kość, a ja wróciłam świeża, czysta i bez żadnych takich doznań i po drugie utopiłabym się w tym kanale burzowym.. :). Było też tak - zimno, mróz, całą noc mnie nie było, nigdzie się nie plątałam w tej rzeczywistości, bo nikt mnie nie widział, a miejscowość mała to bym się na pewno dowiedziała o takich dokonaniach :)... Innym razem zniknęło mi aż parę kartek z naszego kalendarza, jak to się stało?? Andrzeju i nie byłam na statku UFO. Także bez równoległych rzeczywistości nic tutaj inaczej nie da się rozpatrzeć.
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

" mój żołnierz wspólny ma być dla innych kobiet, no wiesz co Andrzej, wstydź się..  :)"Twojego żołnierza próbowano oszukać tak jak nas wszystkich.Starał się skontaktować ze nie swoją dziewczyną ,ale ta skapnęła się ,że coś jest nie tak i sprawa się rozeszła po kościach.Tak się składa ,że historię tego żołnierza podesłali mi moi informatorzy .Rozpoznasz go , gdy powróci prawdziwa pamięć.To wspaniały człowiek i rzeczywiście szuka tej swojej miłości.Nas powiązano z zupełnie innych powodów.Wszystko w końcu się zazębiło.I jeszcze jedno Danusiu to nie kapral a porucznik.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Może i tak będzie, lecz i tak sprawa będzie dotyczyć poszerzonej rzeczywistości o to co działo się poza naszą, w całym spektrum nieskończonego naszego życia i nie będzie miało nic wspólnego z wgrywaniem i techniką, ani liniowością naszego czasu, ani z sobowtórami, ani z klonowaniem, ani z odtwarzaniem nieswojego życia.
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

Wiecie co, niejaki Michal Newton wysunął tezę, że wszystko co nas spotyka i czego doświadczamy tu na ziemi sami ustalami i reżyserujemy z naszymi przewodnikami, "tam na górze".Także danut, twoja pamięć musi mieć jakiś defekt, bo nie dokładnie została wymazana :D , a na amnezję godzimy się dobrowolnie, jest to podstawowy warunek, żeby w ogóle zaistnieć na ziemi.Więc idąc dalej tym tropem, zostały Ci przebłyski reżyserowanych wariantów pewnych przypadków mających się wydarzyć na ziemi,  opracowywanych "tam na górze", a więc coś miało się wydarzyć i się wydarzyło, tylko jako jeden z możliwych wariantów a jest ich więcej dla danej sytuacji. Powodzenia danut,  dokopuj się dalej do wspomnień :D
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

"Powodzenia danut,  dokopuj się dalej do wspomnień :D " Tylko po co?Czy o to tu chodzi ?Dla mnie to głupota......ludzie szukaja. odświeżają coś co i tak jest mało istotne w tym naszym " krótkim życiu".Takie szukanie miłości wymarzonej, wyśnionej...to jak łapanie wiatru w garść.Szukanie ulotnego gdy ważne jest to co znajduje się obok .Lepszy " wróbel w garści niż gołąb na dachu " :)
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Nic nie zrozumiałyście z tego moje panie :InLove: . Jedna skupia się na reinkarnacji a druga na miłości wymarzonej. Nie w tym rzecz, bo przez takie wejścia jak moje odkrywa się strukturę w jakiej upakowana jest nasza rzeczywistość, to co na nią wpływało, skąd i kiedy, aby ułożyła się w taki a nie inny sposób. Sandro, to planowanie zachodzi tu i teraz, dlatego jest ważne i wcale  nie jest szukaniem ulotnego.  W każdej chwili naszego życia zachodzi wymiana obrazków  przez świadomość, ruch nadaje im życia, wygląda nawet na coś podobnego jak bajka obrazkowa. :) a wszystko zależy od ułożenia się tych obrazków, czego oczywiście nie dostrzegamy przez rozkręcenie karuzeli życia. Nasz mózg wysyła fale informacyjne, ale i może wejść w interakcje  i wymianę tych informacji pomiędzy mózgami znajdującymi się  nie tylko w naszej, ale i w równoległych rzeczywistościach i wtedy pozostawia w naszych umysłach takie wspomnienia. O takich zjawiskach, że występują może świadczyć także dobrze wielu ludziom znane deja - vu, choć ludzie starają się wymyślać inne teorie o co w nich chodzi, byle tylko odrzucić te inne rzeczywistości. Emisje jakie odbieramy, przebicia ze świata bardzo podobnego do naszego i sama możliwość zajścia owych zjawisk może świadczyć, też o jednym - o holograficznej naturze i naszego wszechświata oraz o naszym wspólnym aktywnym uczestnictwie wpływającym na jego wygląd.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Nie wiem czy na forum przerabialiśmy przypadek duńskiego policjanta Maarup'a który 2 razy przeżył typowe CE II, zrobił nawet zdjęcia które mu skasowało wojsko, niby nic , takich przypadków było już  dużo ale przypadek jest ciekawy w sensie przeskoków w czasie.  Do pierwszego spotkania doszło 13-tego sierpnia 1970r. o 22.50 w drodze do domu niedaleko Haderley, był  w radiowozie kiedy  jasne światło spodka  oświetliło okolicę, samochód zgasł  jak i całe zasilanie  w samochodzie przestało działać.Trzy lata póżniej a dokładnie 14-tego sierpnia 1973r. o godzinie 22.50 w tym samym miejscu  znów doszło do CE II, znów był  w drodze radiowozem ( chociaż  wtedy sam się zatrzymał  widząc zbliżające się światło) Ufolodzy wysuwali wtedy przypuszczenia o chęci  ufo  demonstracji świadkowi  możliwych przeskoków w czasie oraz /albo w światach. Albo  czy może ufici ( w nieznanych zamiarach) przeskoczyli  następny raz w czasie  trzy lata do przodu nie mając pojęcia że tam gdzie się pojawią  znajdzie się świadek  który  raz ich już widział?
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
ODPOWIEDZ

Wróć do „UKŁAD SŁONECZNY i WSZECHŚWIAT”