"Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Duchy, Zjawy, Klątwy
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Re: "Przebłyski" z przeszłego życia i dziwne objawy. Pomocy

Post autor: Maria »

danut...nie ma magii...ja wiem ze KK to ludziom wmówił i ludzie w to wierzą.To tylko niezrozumienie praw fizyki.To ja powinnam napisac ze coś u Ciebie nie tak..jeśli masz kontakty ze zmarłymi...znaczy tzw spirytyzm tylko ubrany w białe rekawiczki o nazwie ...kwantowa rzeczywistość.Raz jedyny na prośbe kolezanek " wywoływałam duchy"...no ale to przeciez nic takiego wg Ciebie....toz sama masz z tym kontakt tylko w ostrzejszym wydaniiu. danut alez ja sie nie boje szatana KK...to tylko zniewolenie umysłu parafian.....szatan, rzucanie klątwy...nie ma magii, nie ma szatana...jest tylko niezrozumienie tego.wiedzma---to kobieta posiadajaca wiedze...a nie straszydło jakies.....myślałam ze to wiesz, ze nie jesteś podatna na propagande religijna.Cóż chyba się pomyliłam.

"Psychopata, to dość delikatnie powiedziane." Katarzyno, chyba mnie juz troche poznałas na MZ i wiesz ze nie staram sie sugerować czyimis wypowiedziami..jesli nie sa zbieżne z moimi.Tu po prostu po przeczytaniu komentarza D....slowo to sie pojawiło i tylko tyle, przeciez nie znam piszącego z reala.
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

Wiedźma to osoba posiadająca wiedzę według starożytnych magów, teraz mi piszesz, że wiedza ta jest tak przydatna, że kto w nią nie wierzy jest z KK albo ma zniewolony umysł, a według mnie to nie jest żadna wiedza a głupota i zniewolenie starożytnym zabobonem swoich umysłów.
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

ehhh, kończe tę dyskusje...danut, chyba sie nie zrozumiemy, być może to ja piszę niezrozumiale.nie ma magii--nie ma magów"Wiedźma – w przedchrześcijanskich słowiańskich społecznościach kobieta posiadająca wiedzę, związaną z ziołolecznictwem, medycyną, przyrodą. Osoba szanowana przez społeczeństwo, zwracano się do niej po rady. Pierwotnie w kulturach słowiańskich wiedźmę nazywano wiedma, widma."
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

Tak, tak siódma córka siódmej córki czarownicy i płynie w jej żyłach magiczna krew :) ... Ten młot na czarownice swego czasu był potrzebny szkoda tylko że znowu zaczynają pojawiać się jak grzyby po deszczu i ponoć nie żyjemy już w  ciemnych czasach. A autor niech się otrząśnie z tego bo być może i jego przypadłość powstała właśnie za pomocą ich czarów, rzuciła urok jakaś w Ulm?
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

''A autor niech się otrząśnie z tego bo być może i jego przypadłość powstała właśnie za pomocą ich czarów, rzuciła urok jakaś w Ulm?'' A kto jest autorem to większość wie. Naczytał sie chłopisko jakiegoś ktosia i myśli, że na niego padnie. Nie da rady. Dosyć tej manipulacji.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Didgeridoo
Początkujący

Post autor: Didgeridoo »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Katarzyna_1" data-cid="120504" data-time="1422805102">''A autor niech się otrząśnie z tego bo być może i jego przypadłość powstała właśnie za pomocą ich czarów, rzuciła urok jakaś w Ulm?'' A kto jest autorem to większość wie. Naczytał sie chłopisko jakiegoś ktosia i myśli, że na niego padnie. Nie da rady. Dosyć tej manipulacji.</blockquote>No nie wytrzymam... Ty stara, tępa, dzido żebym Cię w ręce złapał...  Żeby Ci zdechł w męczarniach ktoś kogo kochasz, całym sobą Ci życzę... wiem że się spełni.
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2015 8:36 pm przez Didgeridoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120517" data-time="1422822951">No nie wytrzymam... Ty stara, tępa, dzido żebym Cię w ręce złapał...  Żeby Ci zdechł w męczarniach ktoś kogo kochasz, całym sobą Ci życzę... wiem że się spełni.</blockquote>to wroci do Ciebie, trzeba wiedziec co za takimi slowami idzie.Jesli Katarzyna nie trafiła--dlaczego takie straszne zyczenia slesz.Na pewnym czacie jest czlowiek po ciezkim wylewie---slal podobne zyczenia.Ludzie dlaczego tak siebie nienawidzicie 

mnie z powodu takiego a nie innego pisania roznie nazywano, ale wcale sie nie obrazalam...bardziej mnie to smieszylo i bawilo. Wszystko co do Ciebie przychodzi to informacja dla Ciebie, analizuj ja i wyciagaj wnioski.....przeciez ja piszac--psychopata, nie uwazam iz Nim jesteś.
Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2015 8:48 pm przez Maria, łącznie zmieniany 1 raz.
Didgeridoo
Początkujący

Post autor: Didgeridoo »

Pierwszy raz mi się zdarzyło... nienawidzę jej całym sobą i pragnę nie tylko jej krzywdy lecz całego jej świata.Starucha śmie tak do mnie mówić, żeby gnić zaczęła skoro sięgnąć jej nie mogę.
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120519" data-time="1422823866">Pierwszy raz mi się zdarzyło... nienawidzę jej całym sobą i pragnę nie tylko jej krzywdy lecz całego jej świata.Starucha śmie tak do mnie mówić, żeby gnić zaczęła skoro sięgnąć jej nie mogę.</blockquote>straszne słowa, ale jakże ludzkie. :Please:
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120517" data-time="1422822951">No nie wytrzymam... Ty stara, tępa, dzido żebym Cię w ręce złapał...  Żeby Ci zdechł w męczarniach ktoś kogo kochasz, całym sobą Ci życzę... wiem że się spełni.</blockquote> <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Didgeridoo" data-cid="120519" data-time="1422823866">Pierwszy raz mi się zdarzyło... nienawidzę jej całym sobą i pragnę nie tylko jej krzywdy lecz całego jej świata.Starucha śmie tak do mnie mówić, żeby gnić zaczęła skoro sięgnąć jej nie mogę.</blockquote>Bo nie rozumiesz co się koło Ciebie dzieje.Zanim zaczniesz oceniać poczytaj o czym piszemy tu wspólnie w pewnym gronie od czterech lat.Może zaskoczysz z kim mamy do czynienia i kiedy pojawia się agresja.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”