Ale zanim zakopałem butelki zacząłem zbierać kamienie i z niewiadomych przyczyn zacząłem sobie układać kamienie najpierw w kwadrat, a później kwadrat w okrąg wbudowałem i podzieliłem na 4 jak w piramidzie w Egipcie, dałem na środku kamień na kamieniu wskazujący w górę, później znalazłem jakiś stalowy czubek zaostrzony żeby wskazywał w górę na kosmos. Jak skończyłem robić zdjęcia to zacząłem się rozglądać po niebie jak by w poszukiwaniu czegoś i zatkało mnie, bo od razu w tym kierunku co trzeba było to gdzie zacząłem się patrzeć ! niesamowite pozytywne zaskoczenie zapierające dech w piersiach - nie do uwierzenia przez pierwszą chwilę nawet samemu sobie ! - Wzrokiem błyskający spokojnie ufo-orb na niebie, lecący w lewo na godzinę 11tą. Kierunek w którym leciał to Gdańsk-Mazury chyba, a leciał tak jak by z Połczyna-Zdroju - Wałcza (trudno określić, bo to w lesie jednak człowiek stał). Pomachałem im prawą ręką nieśmiało i zadowolony na znak przyjaźni i pozdrowienia

Całe to wszystko co tego dnia się stało, to była kompletna spontaniczna myśl na miejscu, od pojechania tam po zrobienie tego mini kamiennego kręgu, bo wcale nic takiego nie planowałem - po prostu na świeżo w locie przyszło do głowy i zrobiłem, po czym wykonałem zdjęcia kręgowi, odłożyłem telefon wciskając go do połowy w majtki

Aha dodam że to miejsce gdzie zrobiłem swój pierwszy nie zamierzony mini krąg jest jednym z moich ulubionych miejsc od niedawna tyle że jest to trochę daleko jednak od domu.
Ogólnie ten obiekt musiał być jakiś większy nie mały, bo był nad chmurą - schował się w niej. Porównując do samolotu wielkością to po parunastu minutach leciał właśnie jakiś samolot, i był tylko troszeczkę większy od tego obiektu i też właśnie przelatywał przez dokładnie te same chmury. Można wywnioskować po tym, że obiekt był wielkości połowy normalnego samolotu - i to spokojnie.
Nie chce żadnego rozgłosu ani niczego - napisałem tu prawdę - nic nie zmyślam - mam swój wiek - nie mam czasu na kłamstwa i bzdury.
Nie podaje namiaru na mini kamienny krąg, więc nie szukaj koordynatów GPS w zdjęciach - edytowałem je w HEX edytorze - nie chce tu po prostu pielgrzymek żadnych - to jest spokojne miejsce gdzie można odpocząć i pomyśleć, ja nie mam zamiaru zbierać śmieci i butelek po piwie po jakiś durnych idiotach i sceptykach. Może trochę za mocno napisałem, ale taka jest niestety prawda : /
Aha jeszcze tam pojadę za niedługo ale z kompasem - (na ten pomysł wpadłem jak oglądałem zdjęcia kręgu w domu) chcę wiedzieć czy podświadomie ustawiłem dobrze kierunki wschód-zachód-północ-południe - a co jeśli ustawiłem idealnie

Download 16mb <a href="http://www.mediafire.com/file/wgaqldw94 ... sie.rar</a>