Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
Re: Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
wiekszosc jest juzpo polsku Reszte poprawimy w najblizszym czasie
musisz wszystko sobie odnalezc Po przeanalizowaniu stwierdzisz ze wszystko jest logicznie poukladane
No i oto mi sie teraz rozchodzi. Przedtem wszystko bylo jasno przejrzyscie poukladane. Wszystko dostawalo sie na tacy. Teraz musze sobie szukac. Tylko po co tak to komplikowac ? Poczekam na nowy uklad pewnie bedize za jakies 2 tyg.
No i oto mi sie teraz rozchodzi. Przedtem wszystko bylo jasno przejrzyscie poukladane. Wszystko dostawalo sie na tacy. Teraz musze sobie szukac. Tylko po co tak to komplikowac ? Poczekam na nowy uklad pewnie bedize za jakies 2 tyg.
Drix believes we are not alone.
Łoj ludzie, trochę techniki i się gubicie
Jak na razie jest ok, nie idealnie, ale na to potrzeba czasu. Mi też tamta skórka się bardziej podobała. Te tutaj są jak na mój gust zbyt kanciaste. Jak wszystko będzie przeniesione to będzie bardzo czytelne. Tylko samo forum trzeba zrobić mniej surowe, ale myślę, że już nasze chłopaki o to zadbają 

That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
bez obaw
Stopniowo będziemy dodawac kolejne elementy
Drix taki duży chłopak z Ciebie to sobie poradzisz - nie panikuj

Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 12:08 am przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
czy mogę dostać odpowiedź. czemu nowy styl forum ciągle sie zmienia? Czy nie można wybrać 1 styl forum i za 6 miesięcy góra za rok wybrać nowe styl forum? Jestem zakręcona i czasami zaczynam od połowy zdania ale to forum trochę utrudnia w poruszaniu się.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 12:45 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Wiadomka - od czasu do czasu przyda się takie odświeżenie itp. ale nie tak często jak to miało miejsce niedawno. OK - zrozumiałbym zmianę stylu, ale nie taką REWOLUCJĘ!!! Szacunek dla Waszej pracy, ale czy nie lepiej by było gdyby pozostał stary styl? Wszystko było może nie najlepiej poukładane ale każdy wiedział gdzie co jest a teraz? żeby avka zmienić trzeba mieć zarezerwowany czas. OK to jeszcze nie koniec Waszej pracy. Jest jeszcze wiele błędów. Ale qrcze... czy zeby forum NPN miało ,,klasę" potrzeba zwrotu o 360 st. jak nie więcej? Wystarczyło pozmieniać parę spraw, dodać nowe a nie robić rozgardiaszu
Grafiku_NPN, Ingo, Dreamerze - Szacunek dla Waszego wysiłku i pracy ale czy na pewno było to potrzebne w takim stopniu? Wiem - my jesteśmy tylko płotkami w stawie, i wyrażamy własne zdaniena temat tego forum, tak jak ja to przed chwilą zrobiłem

Grafiku_NPN, Ingo, Dreamerze - Szacunek dla Waszego wysiłku i pracy ale czy na pewno było to potrzebne w takim stopniu? Wiem - my jesteśmy tylko płotkami w stawie, i wyrażamy własne zdaniena temat tego forum, tak jak ja to przed chwilą zrobiłem

[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

Styl Forum się zmienia bo szukamy najbardziej optymalnego, przyjaznego dla Was formatu i uznaliśmy, że ten właśnie taki jest. Rozumiem, że radykalna zmiana może wywołać szok jak też trudność z przystosowaniem się do nowego stylu albo możecie nam zaufać, że za jakiś czas nie będziecie chcieli go zamienić na żaden inny. Nie będzie już więcej radykalnych zmian tylko drobne korekty, które pozwolą Wam swobodniej poruszać się po Forum.
NIe panikuje od tego to ja jastem jeszcze daleki. Bo tu nie chodzi o gubienie sie tylko o zmiany radyklane. Wgryzam sie w to i bedzie dobrze. O ile wczesniejsze zmiany nie byly wielkimi zmianami o ile teraz jak wchodze to mi wyskakuje portal i to mnie poczatkowo zmylilo. Jestem z Wami i tak
NIe panikuje od tego to ja jastem jeszcze daleki. Bo tu nie chodzi o gubienie sie tylko o zmiany radyklane. Wgryzam sie w to i bedzie dobrze. O ile wczesniejsze zmiany nie byly wielkimi zmianami o ile teraz jak wchodze to mi wyskakuje portal i to mnie poczatkowo zmylilo. Jestem z Wami i tak

Drix believes we are not alone.
Mi nie chodzi o to że jest GŁUPI styl. Tylko chodzi o to że w ciągu jednego dnia forum nie da się poznać 

[ external image ]

Jedyne co mi się nie podoba to brak informacji o nieprzeczytanych postach i tematach od ostatniej wizyty w poszczególnych forach...