Projekt Cheops & 2012: Groźna sekta

Medytacje, relaksacje, channnelingi, czakry, trzecie oko itp.
Awatar użytkownika
Dresden_89
Początkujący
Kontakt:

Re: Projekt Cheops & 2012: Groźna sekta

Post autor: Dresden_89 »

[quote name='Sasquatch' post='23017' date='nie, 23 mar 2008 - 17:36']Jak patrzę na to zdjęcie Lucyny, odnoszę wrażenie że Lucyna jest Reptilianem. Taka czaszka trochę dziwna.[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wybacz, ale dawno się tak nie śmiałem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony ndz mar 23, 2008 7:10 pm przez Dresden_89, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

Ja też :lol: :lol: :lol: nie chciałem jej obrazić, tak mi się jakoś skojarzyło :D :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony ndz mar 23, 2008 8:51 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.

Ary
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Ary »

voltarze masz dowody w postaci raportow NASA na istnienie planety X, zbyt wiele przeslan od channelingowcow OOBEowcow i innych na istnienie tych gestosci itd otworz umysl, naprawde swiat bylby banalny gdyby nie bylo tego wszystkiego, zastanow sie, musi byc cos wiecej mowie tu o gestosciach, kiedys tez nie wierzono ze czlowiek bedzie w stanie latac a teraz zobacz, wiesz nie kaze Ci w to wierzyc wszystko ale dobrze to wiedziec, do tego masz dowody w postaci licznych znalezisk archeologicznych naprawde ja rowniez jestem czlowiekiem ktory potrzebuje dowodow itd ale 2012 gestosci starozytne cywilizacje, kosmici, katastrofy tego jest po prostu za duzo zeby to obalic pozatym, pozatym naprawde zgleb temat i podejdz do tego bezstronnie zobaczysz ze na koncu stwierdzisz ze byc moze jest to mozliwe, przeciez 100% ludzi nie opowiada bredni a starozytne cywilizacje nie pisaly pierdol bo nie mieli celu tego robic, opisywali wszystko tak zeby bylo zrozumiale dla nich, uwazasz ze piramidy zbudowal czlowiek, przestudiuj wszystko i wez na zdrowy rozum, nawet z pomoca dzisiejszej technologii nie bylibysmy w stanie zbudowac czegos tak dokladnie, tak wymiarowo i tak szybko

naprawde zgleb sie w temat i podyskutujemy, wyciagnij swoje wnioski a nie takie jakie sa powszechnie przyjete, nie idz na latwizne
Maria
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Maria »

Voltar zalóż ten temat w lużnych rozmowach i udowodnij nam, że to fałsz. Kto wie, może to Ty przedstawisz nam niezbite dowody na istnienie tego, co teraz odrzucasz. W końcu również naukowcy potwierdzili także, ze istnieje coś takiego jak globalna świadomość a przeciez w nią nie wierzono . Wiatru, promieniowania, grawitacji tez kiedys nie potrafiono wyjaśnić ponieważ nie widzi sie ich gołym okiem - PROBUJ !!!! Czekam na dowody !!!!
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Panowie jeśli jesteście gotowi możemy przeprowadzić debatę 1 na 1. Zasady wkrótce opublikuję w osobnym temacie jeśli wyrazicie chęć debatowania Voltar i Ary, dajcie znać ;)
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Dobrze zgadzam się, zakładajcie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „EZOTERYKA”