Mesjasz żyje w czasach obecnych

Awatar użytkownika
radoslaw
Początkujący
Kontakt:

Re: Mesjasz żyje w czasach obecnych

Post autor: radoslaw »

[ external image ]

[ external image ]

Ten Orion coś mi się źle kojarzy...

Może jeszcze jeden rozjaśniający obrazek:

[ external image ]

[ external image ]

Ci z lewej są bardziej ludzcy (tzn wiedzą co to miłość), z prawej mamy drużynę działającą na zasadach świdomości grupowej zarządzanej centralnym systemem, raczej syntetycznym.

Gryfa wg mnie należy do prawej opcji i jego cywilizacji nie na rękę zmiany które zachodzą na Ziemi. Cała Rada Nieba, aktualny Bóg ze swoją legitymacją stracą zasilanie i nie pomoże im krucjata na wszystkich ezoterycznych forach w Polsce.

p.s. gdyby ktoś potrzebował trochę róż z odrostem Dawidowym (jak na zdjęciach Gryfa) - przyjmuję zamówienia, potrafię zrobić takich dowolną ilość :rotfl
Awatar użytkownika
Bellum
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Bellum »

[quote name='leniuch']Dzięki, ale nie potrzebuje waszego nauczyciela od budowy dzwonków parowych.[/quote]

Zadałem ci pytanie byś wyjaśniła, kwestie "dzwonków parowych", na co ty odpowiadasz.

[quote name='leniuch']Zapytaj Gryf144, przecież to on posiada według was największą wiedzę z żyjących obecnie ludzi. No chyba, że już w to nie wierzysz. Jak możesz mu nie ufać po tym jak wyprał twój umysł. Chyba, że również pojechał na wakacje to będziesz musiał trochę poczekać. Do tej pory widzę, że poza wiedzą o życiu, szacunku oraz celu życia człowieka (na tej lekcji najwyraźniej nie uważałeś) nie uczył cię czym jest przenośnia. Wyobraź sobie dzwonek na parę i resztę sobie zinterpretuj.[/quote]

Napisałaś jakoby GRYF konstruował "dzwonki parowe", nic mi o tym nie wiadomo, jak również Gryfowi. Wytłumacz więc skąd wzięłaś to określenie? ponieważ Gryf żadnych "dzwonków parowych" nie budował a to znaczy ze kłamiesz publicznie. Piszesz iż to metafora, nie widzę żadnego punktu odniesienia do takiej przenośni o ile w ogóle istnieje, stąd moje pytanie które ci zadałem.
Awatar użytkownika
hansinek
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hansinek »

Tak się zastanawiam do czego dązy sie tu z tym tematem,jak dla mnie to chyba nikogo tu już się nie ;;nawróci'' na drogę Grafa,a może się mylę?????????? :gafa
Życie to tylko sen...
Awatar użytkownika
hoo
Infrzak
Kontakt:

Post autor: hoo »

Uważasz, że ten temat to dziecinada? Tzn. dokładnie, czemu tak uwazasz, bo ja sądzę, że ten temat jest na takim samym poziomie jak cała reszta tematów z tego forum.

Proponuję klocki lego, a nie to forum, przecież wiadomo do jakiej drużyny należysz to po co te dziecinne posty?

Bellum:

Zastanów sie gwiazdeczko co ty piszesz?

Co to za maniery? Przedszkole?

Czy ten temat nie jest na temat tego forum? A moze Zjawiska Paranormalne

Ten temat nie ma nic wspólnego ze zjawiskami paranormalnymi, jakby miał coś wspólnego to by nie był w dziale 'hydepark', proste.
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 6:43 pm przez hoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.

Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością

SUTRA SURANGAMA

"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"

Friedrich Nietzsche

"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"

Friedrich Nietzsche

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Forum NPN porusza przeróżne tematy, w tym również tzw. paranormalne. O kształcie forum, zagadnieniach decyduje administracja opierając się przede wszystkim na regulaminie, z którym powinien zapoznać się każdy z użytkowników a zwłaszcza z punktem:

"Art.1.4. Wszyscy Użytkownicy są zobligowani do okazywania sobie wzajemnego szacunku, prowadzenia dyskusji na siłę argumentów a nie argumenty siły. NPN Forum zapewnia Użytkownikowi wolność słowa, nie naruszającą zarazem wolności pozostałych Użytkowników, jednak obsługa Forum zastrzega sobie prawo edycji, skracania i usuwania treści bez podawania przyczyny."

Proszę więc o powrót do tematu i zaprzestania dyskusji o charakterze Forum NPN.
Zablokowany

Wróć do „HYDEPARK”