Dreamer
Zastanowiło Cię kiedyś że być może w przyszłości ludzie będą na ufo inaczej patrzeć niż my teraz?
Sam piszesz i ja też tak mówię
"""Wcześniej ludzie brali UFO za objawienia boskie lub też wyraz gniewu bożego""""""
Może być że za 100 lat nasi potomkowie będą te same filmy i zdjącia inaczej intrpretować????
Dlaczego nie?
Kiedyś było to "objawienie boskie"
Dzisiaj "ufo"
a jutro?
Może my " z przyszłości"?
Może to nasze mocne "prądy mózgowe" pozwoliły powstać takim rzeczom jak: objawienie Boga, ufo, energię dającą nam prąd z niczego, rodzinę gdzie 2 mężczyzn posiada dwoje pięknych córek?.... To ostatnie to nie utopia,,,,,, to już mamy,,,,,,Ale przytoczyłem to dlatego że wiesz sam że przed 2000 lat nikt by o tym na serio nie pomyślał
UFO w XIX wieku
Re: UFO w XIX wieku
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
-
- Full Active
- Kontakt:
Ja również uważam jak koledzy wyżej, że obcy towarzyszą nam od zawsze i tak będzie do końca ich i naszej cywilizacji.
Też tak może być ale pomyśl, że może też tak być, że ludzi i różne rasy obcych będą mieszkać na Ziemi i na innych planetach między sąbą i będą współpracować. Taka jest moja wizja 
Pozdrawiam
Kod: Zaznacz cały
Zastanowiło Cię kiedyś że być może w przyszłości ludzie będą na ufo inaczej patrzeć niż my teraz?Sam piszesz i ja też tak mówięMoże być że za 100 lat nasi potomkowie będą te same filmy i zdjącia inaczej intrpretować????Dlaczego nie?Kiedyś było to "objawienie boskie"Dzisiaj "ufo"a jutro?Może my " z przyszłości"?

Pozdrawiam
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Pomysł o tym że UFO mogą być ludzie z przyszłości wcale nie jest taki nowy, a na pewno nie pochodzi z "za 100 lat" 
W sumie nie jest to taka teoria bez sensu i trzeba przyznać, że nie jest mniej realna niż obce cywilizacje...

W sumie nie jest to taka teoria bez sensu i trzeba przyznać, że nie jest mniej realna niż obce cywilizacje...