''Przez życie z Ufo''
Re: ''Przez życie z Ufo''
Xion80 z Twojego pisania widzę pozytywne nastawienie to tych spotkan, więc wydaje mi się, że tylko Ty to oceniasz jak należy. To Twoje doświadczenia, Twoje odczucia a każdy z nas posługując sie nawet tylko intuicją wie, czy jest to pozytywne czy negatywne. Tak trzymaj ! :rolleyes:
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Dzięki Maria
dokładnie tak, oceniam to tak, bo jest to całokształt doświadczeń które miałem, które przeżyłem przez kilkanaście lat, w kontaktach z tymi Istotami.

Ewangelia św. Mateusza
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
Chciałbym przedstawić nowe fakty, przepowiedziane przez P. Krzysztofa Jackowskiego. Po obejrzeniu filmu z p. Jackowskim chyba nic nie musze więcej dodawać.
http://www.nautilus.org.pl/?i=1647
http://www.nautilus.org.pl/?i=1647
Ewangelia św. Mateusza
[quote name='Xion80' post='46833' date='nie, 28 gru 2008 - 12:50']Chciałbym przedstawić nowe fakty, przepowiedziane przez P. Krzysztofa Jackowskiego. Po obejrzeniu filmu z p. Jackowskim chyba nic nie musze więcej dodawać.
http://www.nautilus.org.pl/?i=1647[/quote]
Ja bym to wziął na ostrożność ;] za dużo ludzi, do których zaufania nie ma, co odbija się na wiarygodności.
http://www.nautilus.org.pl/?i=1647[/quote]
Ja bym to wziął na ostrożność ;] za dużo ludzi, do których zaufania nie ma, co odbija się na wiarygodności.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Jak najbardziej trzeba zachować ostrożność, wszystko przed nami.
Ewangelia św. Mateusza
Ok zaczynamy 
Nie piszcie glupot w stylu "oni sa jak ludzie dobrzy i zli". Bo oni na ziemie nie przylatuja jako cywile ktorzy to robia z nudow tylko ich rzady kaza im tu przyleciec i zawsze maja te same intencje, gdyby ziemianie lecieli na marsa pelnego stworzen to czy taki ziemianin moglby im pomagac jezeli dostal misje pojmania jednego by zrobic na nim badanie?
Po drugie znam pewna osobe ktora ma duzo doswiadczen dotyczacych szarakow i na pewno nie maja dobrych intencji, wszystko sie okaze w 2012 roku...

Nie piszcie glupot w stylu "oni sa jak ludzie dobrzy i zli". Bo oni na ziemie nie przylatuja jako cywile ktorzy to robia z nudow tylko ich rzady kaza im tu przyleciec i zawsze maja te same intencje, gdyby ziemianie lecieli na marsa pelnego stworzen to czy taki ziemianin moglby im pomagac jezeli dostal misje pojmania jednego by zrobic na nim badanie?
Po drugie znam pewna osobe ktora ma duzo doswiadczen dotyczacych szarakow i na pewno nie maja dobrych intencji, wszystko sie okaze w 2012 roku...
Adrian744, powiem Ci, że nie zdajesz sobie sprawy pisząc, że oni wszyscy są źli, bo z pewnością tak nie jest, to tak jak byś powiedział, że wszyscy Polacy są źli, a przecież tak nie jest, pamiętaj nie dziel skóry na niedźwiedziu.
Ewangelia św. Mateusza
Nadszedł czas na nowy sen -
Ostatnio miałem nowy sen. Śniło mi się, że jestem jakby na jakimś zebraniu politycznym, są na nim przedstawiciele wielu państw, wszyscy siedzą przy takim jakby stole konferencyjnym , to tak jakby to był jakiś szczyt UE, widzę, że sytuacja jest poważna.
Widze Przedstawiciela Polski, jakby p. Kaczyńskiego i widze jak kłóci się z Gerhardem Shrederem
sprzeczka jest bardzo poważna, wszyscy politycy przyglądają się kłótni przedstawiciela Polskiej delegacji z Gerhardem Shrederem, kłócą się i kłócą, ale potem jakby przerwali, i nagle zaczęli wszyscy rozmawiać ze sobą, ale P. Kaczyński bardzo się pokłócił z Gerhardem Shrederem i wrogo na siebie patrzyli co jakiś czas. Po chwili widzę jakby na czele tego spotkania politycznego usiadł jakby jakiś polityk, i mówi do wszystkich - wiecie co się teraz stanie, wiecie, ale rozumiecie to co się teraz ma stać, rozumiecie, że to musi się stać, gdy on to mówił, widziałem za nim wiejące wiatry i wszystko było czerwone, jakby taka straszna atmosfera się zrobiła, atmosfera tego co ma się stać.
Na tłumaczenie tego snu mam mało czasu, bardzo mało, co z niebo wynika.
Wychodziło by na to, że P. Kaczyński pokłóci się z Gerhardem Shrederem
Gerhard shreder otrzymał od Gazpromu stanowisko przewodniczącego Rady Dyrektorów rosyjsko-Niemieckiego konsorcjum North European Gas Pipeline Company (NEGPC), budującego Gazociąg Północny, czyli wychodziło by, że to będzie kłótnia z ta firmą, ale będzie chodziło o złoża energetyczne albo to będzie kłótnia o gazociąg północnoeuropejski, z tego co wiem to Shreder zajmuje się sprawami tego gazociągu. Co do tej atmosfery, to będzie agresja ze strony Rosji do jakiegoś państwa.
Z tego co wiem to jutro 8.01.09 ma być szczyt UE w sprawie wstrzymania dostaw gazu, wszystko przed nami, zobaczymy co będzie dalej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gerhard_Schr%C3%B6der
Ostatnio miałem nowy sen. Śniło mi się, że jestem jakby na jakimś zebraniu politycznym, są na nim przedstawiciele wielu państw, wszyscy siedzą przy takim jakby stole konferencyjnym , to tak jakby to był jakiś szczyt UE, widzę, że sytuacja jest poważna.
Widze Przedstawiciela Polski, jakby p. Kaczyńskiego i widze jak kłóci się z Gerhardem Shrederem
sprzeczka jest bardzo poważna, wszyscy politycy przyglądają się kłótni przedstawiciela Polskiej delegacji z Gerhardem Shrederem, kłócą się i kłócą, ale potem jakby przerwali, i nagle zaczęli wszyscy rozmawiać ze sobą, ale P. Kaczyński bardzo się pokłócił z Gerhardem Shrederem i wrogo na siebie patrzyli co jakiś czas. Po chwili widzę jakby na czele tego spotkania politycznego usiadł jakby jakiś polityk, i mówi do wszystkich - wiecie co się teraz stanie, wiecie, ale rozumiecie to co się teraz ma stać, rozumiecie, że to musi się stać, gdy on to mówił, widziałem za nim wiejące wiatry i wszystko było czerwone, jakby taka straszna atmosfera się zrobiła, atmosfera tego co ma się stać.
Na tłumaczenie tego snu mam mało czasu, bardzo mało, co z niebo wynika.
Wychodziło by na to, że P. Kaczyński pokłóci się z Gerhardem Shrederem
Gerhard shreder otrzymał od Gazpromu stanowisko przewodniczącego Rady Dyrektorów rosyjsko-Niemieckiego konsorcjum North European Gas Pipeline Company (NEGPC), budującego Gazociąg Północny, czyli wychodziło by, że to będzie kłótnia z ta firmą, ale będzie chodziło o złoża energetyczne albo to będzie kłótnia o gazociąg północnoeuropejski, z tego co wiem to Shreder zajmuje się sprawami tego gazociągu. Co do tej atmosfery, to będzie agresja ze strony Rosji do jakiegoś państwa.
Z tego co wiem to jutro 8.01.09 ma być szczyt UE w sprawie wstrzymania dostaw gazu, wszystko przed nami, zobaczymy co będzie dalej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gerhard_Schr%C3%B6der
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 3:20 pm przez Xion80, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewangelia św. Mateusza
Zamieszczam link do nowej przepowiedni P. Jackowskiego. Link
Ewangelia św. Mateusza
Xion80 zobacz ..... http://www.paranormalne.eu/forum/dyskusja-...2009-t4586.html
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki