WYWOŁYWANIE DUCHÓW - OPINIE

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
SNAKE1980
Początkujący
Kontakt:

Re: WYWOŁYWANIE DUCHÓW - OPINIE

Post autor: SNAKE1980 »

Macie rację, wywoływanie duchów dla zabawy jest b. niebezpieczne. Jakiś czas w spotkałem człowieka, który opowiedział mi że u mnie w Łodzi wynajęto mieszkanie, zamieszkał tam jakiś facet, który organizował w tym miejscu jakieś dziwne obrzędy, a następnie zniknął. Od tego czasu nikt w tym mieszkaniu nie jest w stanie pomieszkać dłużej niż kilka dni.Wielu próbowało to miejsce oczyścić, ale nikomu się nie udało. Niestety straciłem z tym panem kontakt i nie mam dokładnego adresu tego mieszkania.
Awatar użytkownika
baby1983
Początkujący
Kontakt:

Post autor: baby1983 »

Popieram... Jak się na czymś nie zna, to nie ma co się w to pakować. Jak byłam mała też byłam głupia i dla zabawy chciałyśmy wywołać ducha dziadka mojej kuzynki. Na szczęście nie udało się nam to, bo kto wie czym by się ta "zabawa" zakończyła. Koleżanka w liceum opowiedziała mi, co jej się przydażyło po wywoływaniu duchów i aż mnie ciary przeszły. Podbno w pobliskim lesie wywoływali całą paczką duchy. Jedna dziewczyna się wystraszyła i nie chciała w tym dalej uczestniczyć. Jeden z kolegów mówił coś o NIE przerywaniu kręgu przed odwołaniem duchów, ale ta dziewczyna nie dała sobie nic powiedzieć i wyrwała się, że idzie do domu. Przerwali więc całą "imprezę" i nie odwołali tych, z którymi niby się kontaktowali. Dziewczynę poszedł kolega odprowadzić do domu i niestety zaginął. Były poszukiwania i nic. Nie znaleźli go. Moja koleżanka płakała jak o tym mówiła, więc nie drążyłam więcej tematu.

Ile w tym prawdy? Nie wiem.. ale nie sądzę, żeby Monia się tak rozpłakała bez przyczyny.
Wiedzma
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Wiedzma »

ojj wiem coś na ten temat aż za dobrze, ale taki jest człowiek. wszystkiego uczy się na własnych błędach. póki nie dostanie przez tyłek to się nie nauczy. taka prawda. sama kiedyś bawiłam się właśnie w seanse, bo inaczej jak zabawą nazwać tego nie mogę. nie wiem co miało to na celu, bo chyba nic innego jak zbicie czasu, było to dawno, ale efekty mogłam odczuwać bardzo długo, mogło się naprawdę źle skończyć dlatego odradzam tego wszystkim ja już nigdy więcej tego nie robiłam i wiem, że nigdy więcej nie zrobie. po co sobie komplikować niepotrzebnie życie? ale tak to jest... dzieciom różne rzeczy do głowy przychodzą...
Ostatnio zmieniony pt sty 23, 2009 6:45 am przez Wiedzma, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

może osoby z doświardczeniem się znajdą na tym forum które praktykują seanse i się wypowiedzą nieco szerzej w tym temacie
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

dzięki Orson za odp, przynajmniej jedna osoba z tego forum jak na razie mi normalnie odpowiedziała na gg na moje pytania, szkoda ze cieżko trafić na kolejną osobę która tak konkretnie by potrafiła odpowiedzieć bez lania wody,
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”