Strefa tajemnic -polsat
Re: Strefa tajemnic -polsat
Nauka nie jest wstanie wyjaśnić wszystkich zjawisk paranormalnych i dobrze sobie z tego zdajesz sprawę. Więc mów prawdę, a nie pisz nieprawdziwych rzeczy.
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 2:18 pm przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
Naprawdę miło się gawędzi, ale od jakiegoś czasu piszecie zupełnie nie na temat. Albo kończycie OT, albo posypią się warny.
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
piszemy na temat tylko szerzej to raz
dwa że narazie omówiliśmy ostatni odcinek i czekamy na nowy
trzy - swoim postem nie wniosłeś nic do tematu wiec musisz wstawić sam sobie warna dodatkowo jesteś winny mi i przemkowi po 10 zł
dwa że narazie omówiliśmy ostatni odcinek i czekamy na nowy
trzy - swoim postem nie wniosłeś nic do tematu wiec musisz wstawić sam sobie warna dodatkowo jesteś winny mi i przemkowi po 10 zł
Ostatnio zmieniony pt sty 09, 2009 10:56 pm przez Grafik_NPN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
hmm... Ten odcinek wczoraj był całkiem całkiem... ;D
Tylko nie podoba mi się ta wersja co jest teraz. Zmienili napisy, itp...
Przed tem było lepsze... Ale UWIELBIAM PROWADZĄCEGO!!!
Tylko nie podoba mi się ta wersja co jest teraz. Zmienili napisy, itp...
Przed tem było lepsze... Ale UWIELBIAM PROWADZĄCEGO!!!
Ja się nie zgadzam. Jak dla mnie ten odcinek był denny, można było umrzeć z nudów.
-
- Full Active
- Kontakt:
daliby w koncu na temat NOLow
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
[quote name='Grafik' post='47777' date='wto, 20 sty 2009 - 01:06']a o czym był[/quote]
O duchach. Mnie się odcinek podobał, nie mam zastrzeżeń. Trojanowski robi co może w ciągu tych 25 minut czasu emisji odcinka.
O duchach. Mnie się odcinek podobał, nie mam zastrzeżeń. Trojanowski robi co może w ciągu tych 25 minut czasu emisji odcinka.
Jak zobaczyłem Trojanowskiego jak chodzi koło tego bagna to myślałem że zaraz Jozin z bazin wyskoczy