Chris Angel
Re: Chris Angel
Chwilami myślę, że Ty jesteś aż tak bardzo sceptyczny, że się cofasz.
NIE WSZYSTKO MOŻESZ ZANEGOWAC.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
NIE WSZYSTKO MOŻESZ ZANEGOWAC.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Grafik jest sceptyczny ale takie wypowiedzi raczej świadcza o dużej dozie wyobrazni :rolleyes:
Życie to tylko sen...
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
popkultura dała nam gwiezde wojny star trek'a i pottera - każdy z nas chciałby latać w kosmosie mieć w domu robota lub choćby lewitować ale niestety narazie nie jest to możliwe, jednak niektórzy ludzie chcą wierzyć żeby ubarwić swoją rzeczywistość. Ja pisze wam wypowiedzi "na anty" i nie chodzi mi zeby zabrać wam z życia radość fantazje i marzenia - nie jestem grinchem
chodzi oto że patrząc trzeźwo i stąpając twardo po ziemi też można odnaleźdź w życiu ten pierwistek którego szukacie miedzy innymi TU - czlowiek to potężna istota - potężna dzięki swojemu intelektowi, wytworom techniki, jeszcze za naszego życia czeka nas przełom, i nie bedzie to przełom związany ja 2012 kosmitami innymi pierdołami - osigniemy go MY własnymi rękoma bez czarów magii etc i w tą stronę skierujcie swój wzrok

Zit

Tak Zituś,wiem kim jest Copperfield,dlatego to napisałemLazy, Copperfield to iluzjonista, a Chris Angel.. hmm.. myślę, że iluzjonistą nie jest. smile.gif

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Jeżeli przyjmiemy że to co widzimy niby przypadkowo na ulicy nagrane,,,,hmmmm pomyślmy tak sobie że to nie jest tak przypadkowo tam nagrane że to tylko scenariusz tego nagrania, i ci przypadkowi ludzie należą do ekipy Crissa i wszystko jest nagrywane tak żeby przypadkowo wyglądało to przedstawienie naprawdę się (za każdym razem) udało.
Nie jestem zwolennikiem wypowiedzi Grafika, ale iluzja to główny cel wszystkich magów, a Criss jest najlepszym jak na razie......
Pozdrawiam
Nie jestem zwolennikiem wypowiedzi Grafika, ale iluzja to główny cel wszystkich magów, a Criss jest najlepszym jak na razie......
Pozdrawiam
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Obejrzalam jeszcze raz filmik z przepolowiona babka, i moze ona urodzila sie z jaks choroba, bez nog, ale stwierdzmy jedno. Ta kobieta konczyla sie powyzej bioder, a nogi w calej swojej dlugosci jakie zostawila przy lawce, byly prawdziwe.
Gdyby kobiete bez nog trzymal karzel, to nogi wygladaly by jak u dwuletniego dziecka. Spodnica nie ma nic do tego, kiedy kobieta podchodzi do lawki jej ruchy sa naturalne, nie ma mowy o sztucznych konczynach.
Gdyby kobiete bez nog trzymal karzel, to nogi wygladaly by jak u dwuletniego dziecka. Spodnica nie ma nic do tego, kiedy kobieta podchodzi do lawki jej ruchy sa naturalne, nie ma mowy o sztucznych konczynach.
Nie wiem jak on to wszystko robi, ale fakt, że część jego pokazów jest tylko iluzją, czy też ludzie są podstawieni dyskredytuje go w moich oczach z opinii "magika". Gdyby był obdarzony takimi nadnaturalnymi zdolnościami to nie musiałby przecież "udawać" i robić to wszystko "na pokaz".
Własnie na tym to polega. Są numery, które sam pokazuje jak robi po ich wykonaniu. Gdyby takich prostych trików nie wyjaśniał to zainsteresowanie jego osobą by spadło. Ludzie chcą wiedzieć jak sie robi niektóre rzeczy. Jest uważany za iluzjoniste i dla niego jest to wygodne. Bo faktycznie pokazuje numery, które są iluzją, ale nie wszystkie. Iluzjonistą, magikiem nie każdy może byc. Wielu zgineło, nie mieli predyspozycji? a może nie mieli zdolności nadprzyrodzonych? Powiedziałem już obejrzyj kilkadziesiąt pokazów Grafiku i wtedy inaczej spojrzysz na Crissa Angela. Nie wszędzie jest podstawiona publika, na niektórych pokazach jest po kilkaset osób. Myślisz, że gdyby ludzie wiedzieli co Criss zaraz zrobi, albo że oni wszyscy wiedzą jak się mają zachowywać to nie znalazłaby się choć jedna osoba, która by potem gdzieś w TV powiedziała. Tak to zniknięcie kobiety było zrobione tak i tak. Nie ma takiej opcji. A może wszyscy są opłacani? tyle setek tysiące dolarów tylko po to, zeby lansować jednego goscia, który bawi się ludzkimi umysłami i pokazuje ukartowane rzeczy.
Przemek
Copperfield jest iluzjonistą,możesz mi powiedzieć jak "wyciął"numer ze zniknięciem Statuy Wolności,Boeinga czy chociażby Orient Expresu?
Chris Angel przy Copperfieldzie to dzieciuch
Copperfield jest iluzjonistą,możesz mi powiedzieć jak "wyciął"numer ze zniknięciem Statuy Wolności,Boeinga czy chociażby Orient Expresu?
Chris Angel przy Copperfieldzie to dzieciuch

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Criss wyciął zniknięcie słonia. Mały to on nie był. Więc poradził by sobie i z innymi rzeczami. Jest zdecydowanie lepszy. Oglądnij wszystkie z nim sezony. Zobacz w jakich miejscach prezentuje to co potrafi, a potem pisz. Bo Coper swoje pokazy głownie robi na scenie, gdzie dużą rolę gra świateł odgrywa.