Faustyna widziała Boga a ja z Jezusem, grałem w tym czasie w golfa.

Nasz umysł robi z nas idiotów,co chcemy to widzimy

Nie do końca. Wg "Dzienniczka" 22 lutego 1931 roku miała pierwszą i najważniejszą wizję Pana Jezusa, który kazał jej namalować obraz Miłosierdzia Bożego i żądał ustanowienia święta Miłosierdzia Bożego.No właśnie, nie wierzysz, bo sam nie doświadczyłeś tego co ona.
Właśnie to jest w ludziach najgłupsze.
Owszem,tylko co ma piernik do wiatrakaA wierzysz w istnienie innej cywilizacji?
W siebie i MiłośćA ja jestem ciekawa, w co ty wogóle wierzysz?!
Nie wierzę i nie uwierzę.Nie interesuje mnie kogo Faustyna widziała,na pewno nie widziała Syna Bożego,bo taki nie istnieje.Jezus był człowiekiem.Faustyna jest dla mnie fanatyczką religijną.NIE WIERZYSZ w to co widziała św. Faustyna
WIERZYSZ w istnienie obcej cywilizacji
Pan Jezus wyznaczył dzień święta Miłosierdzia Bożego i z tym świętem łączy wielkie łaski i obietnice. W Dzienniczku pokornej służebnicy Bożej, świętej Siostry Faustyny Kowalskiej wyjaśnia, że Święto Miłosierdzia Bożego ma być obchodzone na całym świecie w pierwszą niedziele po Wielkanocy i, że kto w tym dniu przystąpi do spowiedzi świętej i komunii dostąpi darowania wszystkich grzechów nawet tych najcięższych. To święto można porównać do chrztu świętego, jego moc oczyszczenia jest tak podobna jak chrzest.
Nie wierzę,wiem.Jest zbyt dużo dowodów na Ziemi.Osobiście nie widziałem,gwoli ścisłości.(...)a wierzysz w UFO, które pewnie także nie widziałeś...(...)
Dokładnie Ci nie powiem (nie spodziewałem się że zechcesz znać źródło) na pewno z jakiejś strony katolickiej.Roi się od tego w necie.Ciekawa jestem z kąd wziąłeś ten urywek... ;D