[ external image ]Niektórzy uczeni przypuszczają, że nasze codzienne życie warunkowane jest wydarzeniami, do których dochodzi na krawędzi Wszechświata. Sugerują także, że ten jako całość otoczony jest okleiną z mikroskopijnych punktów przypominających piksele, z których każdy zawiera odpowiednią ilość informacji. Nasz wszechświat i nasze życie mogą być hologramem ? brzmi to w rozwinięciu nieco absurdalnie, ale być może znaleziono na to dowody.
WIĘCEJ
Żyjemy w hologramie?
Żyjemy w hologramie?
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 8:45 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Żyjemy w hologramie?
Ciekawa teoria, lecz faktycznie dość absurdalna. Jak to mawiam czas pokaże, może za jakiś czas będzie wiadomo więcej na ten temat.
Hologram, komputer...az strach pomyślec co sie jeszcze dowiem...może.....ze mnie nie ma ?!
Te wszystkie teorie..sa podobne do tych innych znanych nam i coraz cześciej zastepowanych innymi.
A Ziemia jest taka piękna......znowu mnie pozbawiają zludzeń...może lepiej nic nie robić...tylko trwać w tym hologramie...bo czy jest sens pracować, jeść ???
Boje sie nowych teorii !!!
Te wszystkie teorie..sa podobne do tych innych znanych nam i coraz cześciej zastepowanych innymi.
A Ziemia jest taka piękna......znowu mnie pozbawiają zludzeń...może lepiej nic nie robić...tylko trwać w tym hologramie...bo czy jest sens pracować, jeść ???
Boje sie nowych teorii !!!
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
Ja stwierdziłem że nie warto na siłę się rozwijać. Większość robi to tylko dlatego że boi się 2012 roku a nie tak z siebie. Wole na wiosnę pochodzić po lesie albo zrobić wypad z kumplami niż katować się ascezą. Nie mówie że nie medytuje ale wszystko z umiarem. Życie jest zbyt piękne aby z niego nie korzystać. Oczywiście wszystko z umiarem 

Ciekawe ciekawe, ale nie mamy jeszcze na to pewnych dowodów wiec nie ma co sobie zaprzątać tym głowy.
-
- Full Active
- Kontakt:
bajki zbyt bujna fantazja ( za dużo Matrixa)
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"