moje zalety: error 404: dane nie istnieją
moje wady: Uporczywy, niezrozumiały, "lekko" szurnięty, ADHD rulez, zbyt wrażliwy.
Dlaczego zainteresowały mnie zjawiska paranormalne? No cóż... powiedzmy że to mój świat i nieważne jak daleko odbiegnę i tak z niego nie ucieknę metaforycznie mówiąc. Można powiedzieć że sam po części jestem zjawiskiem paranormalnym (to nie żart).
Nie jestem jednak człowiekiem takiego typu że przeczyta coś w necie a potem idzie na cmentaż pośpiewując "heheheh, no to teraz przywołamy jakiegoś duszka". Wiem, gdzie leży cieńka granica rozsądku w testowaniu, badaniu zjawisk paranormalnych. Zawsze zachowuję maksymalne środki ostrożności. Nie jestem też typem który uwierzy w byle podrobione zdjęcie, filmik z duchem. Jako grafik podróbki rozpoznaję od razu. Wiem też, że niektórych rzeczy lepiej się nie tykać, bo są niebezpieczne. aaa, byłbym zapomniał. Wyjaśnię co znaczy mój nick ^^. Otóż jak się nietrudno domyślić pochodzi z języka Japońskiego (jestem wielkim fanem wszystkiego, co jest made in Japan) Słowo "yasashii" oznacza delikatny, miły, wrażliwy. Starałem się dobrać sobie nick który by mnie określał ale nietaktem z mojej strony byłoby stwierdzenie że rzeczywiście jest moim odzwierciedleniem. To już ocenicie wy (o zgrozo...)