Dziwne uczucie, widzenie kątem oka i orbs na zdjęciu

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Jacmu
Infrańczyk
Kontakt:

Re: Dziwne uczucie, widzenie kątem oka i orbs na zdjęciu

Post autor: Jacmu »

[quote name='Grafik_NPN' post='45604' date='pon, 01 gru 2008 - 20:57']2. Odczuwanie czyjejś obecności może zajść dzięki - sugestii, strachowi, zaburzeniu pola magnetycznego (windy transforamtory komputery mikrofalówki, kable elektryczne w ścianach, zaburzenia pola magnetycznego z przyczyn geologicznych:[/quote]

A co jeśli nie da się zauważyć powiązania z żadnym z wymienionych przez Ciebie Grafik czynników?

We wszystkich przypadkach tego typu jakie sam przeżyłem, najwyżej w kilku mógłbym się skłonić do oddziaływania urządzeń elektrycznych. Tyle, że w takim razie chyba powinienem w ich okolicach widywać podobne zjawisko znacznie częściej ;)

Dość często przechodzę obok transformatora (stoi obok ulicy, przy której stoi mój dom) i jakoś w jego pobliżu nie miałem takich, czy podobnych zdarzeń.

Nigdy też nie zdarzyło mi się zauważyć "cienia" kiedy czytałem forum :D czy cokolwiek innego co mogłoby mi zasugerować zauważenie go.

Nigdy nie zauważyłem związku z wykonywaną czynnością, czy odczuciami jakie mi w danej chwili towarzyszyły.

Zawsze były to różne sytuacje, jednak miały punkt wspólny.

W momencie zauważenia "cienia" automatycznie odwracałem się w jego kierunku z towarzyszącym temu odruchowi dziwnym, trochę nieprzyjemnym odczuciem.

Czy ma ktoś może więcej informacji na temat "cieni"? A może ktoś może podzielić się z nami relacjami własnymi lub zasłyszanymi.
Ostatnio zmieniony czw lut 12, 2009 11:12 am przez Jacmu, łącznie zmieniany 1 raz.
świętokrzyski oddział INFRA

Pytania i wątpliwości dot. forum lub serwisu - napisz PW
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”