Objaw nam swą twarz (FOTKI)
Re: Objaw nam swą twarz (FOTKI)
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.
W końcu ;p
Ale taka mała chwalipięta z Ciebie ;p
Trzeba było dać to zdjęcie z czerwonymi oczyma
Ale taka mała chwalipięta z Ciebie ;p
Trzeba było dać to zdjęcie z czerwonymi oczyma

Bardock na każdym zdjęciu masz ładną fryzurę. 
MORG zaskoczyłeś mnie ten zdjęciem...... Ty i twoja srebrna perełka ślicznie razem wyglądacie.

MORG zaskoczyłeś mnie ten zdjęciem...... Ty i twoja srebrna perełka ślicznie razem wyglądacie.

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

[quote name='Bardock' post='49103' date='czw, 12 lut 2009 - 19:44']"Komarek" najs. (;[/quote]
Jaki tam komarek ROMET Z125 na początek wystarczy 2L/100 km bynajmniej ekonomiczny - starczy tej reklamy jak na motor produkowany w naszym kraju...
Jaki tam komarek ROMET Z125 na początek wystarczy 2L/100 km bynajmniej ekonomiczny - starczy tej reklamy jak na motor produkowany w naszym kraju...
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.
aelreda jeśli chcesz to możesz dać swoje zdjęcie 

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

[quote name='MORG' post='49106' date='czw, 12 lut 2009 - 19:52']Jaki tam komarek ROMET Z125 na początek wystarczy 2L/100 km bynajmniej ekonomiczny - starczy tej reklamy jak na motor produkowany w naszym kraju...[/quote]
A ten na poważnie... Napisałem żartobliwe, "Komarek".
A ten na poważnie... Napisałem żartobliwe, "Komarek".