UFO- Chmury
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: UFO- Chmury
Tutaj załączam kilka zdjęć niestety bardzo małe bo mam SE W200i
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob lut 07, 2009 9:50 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Maria, czy wiesz czym była ta chmura lub kim ? czy udało Ci się rozwikłać to co tak naprawdę Ci się przydarzyło ? wiesz jaki był tego sens ?
bo właściwie to na prawdę ciekawe co widziałaś, może był to jakiś przekaż ?
bo właściwie to na prawdę ciekawe co widziałaś, może był to jakiś przekaż ?
Ewangelia św. Mateusza
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
-
- Full Active
- Kontakt:
Maria mnie spotkało coś podobnego ale nie wiem czy z chmur czy nie bo była noc i byłem w tedy chory więc nie wychodziłem z łużka ale słyszałem też takie metaliczne dźwięki. Spotkało mnie to 2x pierwszy zdarzył się po 1 w nocy, a drugi kilka dni później po 23. Jeżeli chcesz podyskutowac na ten temat napisz w moim pośćie, pt. "Dziwne dźwięki". Wiem tylko tyle że dochodziły one z północy.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
Tworzenie sie chmur o kształcie... elipsy jest niczym nadzwyczajnym. Jest to losowe zdarzenie ukłądania się chmur, tak więc prędzej czy później musi się ułożyć forma przypominająca latajacy talerz ale to o niczym nie swiadczy poniewaz jest to dzieło losowe!!!
Dalsze rozmowa na ten temat nie ma sensu...
p.s. osobiśnei widziałem miliony takich chmur bo bardzo czesto sie takie pojawaiają na niebie.
Dalsze rozmowa na ten temat nie ma sensu...
p.s. osobiśnei widziałem miliony takich chmur bo bardzo czesto sie takie pojawaiają na niebie.
-
- Full Active
- Kontakt:
dziwne bo ja pierwszy raz takie cos widzialem, codziennie patrze się kilka godzi w niebo i ten jeden raz takie zaopserwowalem no nielicząc jednego przypadku, którego tu nie zamieściłem
lemon ma racje.
To, że chmura jest okrągła nie znaczy, że jest tam UFO!
Ja takie widzę dość często, to naturalne zjawisko.
To, że chmura jest okrągła nie znaczy, że jest tam UFO!
Ja takie widzę dość często, to naturalne zjawisko.
Te chmury to tak naprawdę nic niezwykłego powstają one Kiedy powietrze o stabilnej wilgotności przepływa nad jakimiś górami, wzniesieniami, wysokimi budynkami po stronie nawietrznej mogą formować się duże fale stojącego powietrza. Altocumulus lenticularis tworzą się właśnie na ich grzbietach.
A oto jedna z bardziej ciekawych form jakie mogą one przybierać.
[ external image ]
A oto jedna z bardziej ciekawych form jakie mogą one przybierać.
[ external image ]
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
-
- Full Active
- Kontakt:
Piękne zdjęcie. Osobiście nie wierze w to że za chmurami są statki kosmiczne obcych. Bo co im to jak możliwe że mają jakąś technologie maskowania
Polecam ten FILM