czasoprzestrzeń
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: czasoprzestrzeń
sam nie wiem widziałem tam tylko 3 wymiary zamiast 4
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
hmmm... moze coś więcej na ten temat, bo za cholere nie wiadomo o co chodzi :| (poza tym modelem)
Czemu czas "idzie" po osi y?
"Wszystko czym jesteśmy jest rezultatem tego, o czym myśleliśmy" - Budda.
"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację" - Henry Ford.
spacemaster92

Czwartego nie zobaczysz,jest to niemożliwe,nawet nie jesteś w stanie go sobie wyobrazić.sam nie wiem widziałem tam tylko 3 wymiary zamiast 4

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
[quote name='Lazy' post='49279' date='nie, 15 lut 2009 - 22:00']spacemaster92
Czwartego nie zobaczysz,jest to niemożliwe,nawet nie jesteś w stanie go sobie wyobrazić.
[/quote]
Nie jest to niemożliwe, chodzi oto, że nasz mózg jest tak skonstruowany, że tego nie dostrzega, ale nie jest powiedziane, że zaistnieje jakaś mutacja i 1 osoby na miliard i ta będzie mogła to zobaczyć.
Czwartego nie zobaczysz,jest to niemożliwe,nawet nie jesteś w stanie go sobie wyobrazić.

Nie jest to niemożliwe, chodzi oto, że nasz mózg jest tak skonstruowany, że tego nie dostrzega, ale nie jest powiedziane, że zaistnieje jakaś mutacja i 1 osoby na miliard i ta będzie mogła to zobaczyć.
Ważniejsza jest sprawiedliwość niż miłość.
Krew i honor ponad wszystko.
Krew i honor ponad wszystko.
M4K,niemożliwe dla przeciętnego człowieka.Nie potrzeba żadnej mutacji, aby ujrzeć czwarty wymiar.Wystarczy "trochę"popracować i to co niewidzialne, będzie widzialne 

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
[quote name='Lazy' post='49321' date='pon, 16 lut 2009 - 23:54'] M4K,niemożliwe dla przeciętnego człowieka.Nie potrzeba żadnej mutacji, aby ujrzeć czwarty wymiar.Wystarczy "trochę"popracować i to co niewidzialne, będzie widzialne
[/quote]
Tak jak mówisz Lazy. Raz jak pamietam udało mi się podczas medytacji...

Tak jak mówisz Lazy. Raz jak pamietam udało mi się podczas medytacji...
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.