Miński poltergeist (1981)

Duchy, Zjawy, Klątwy
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Miński poltergeist (1981)

Post autor: Rysiek23 »

[ external image ]W 1981 roku w mieszkaniu Ludmiły Artiemownej w Mińsku zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Początkowo dochodziło do typowych w przypadku poltergeista zjawisk, jak samoczynne poruszanie się przedmiotów. Z czasem jednak przybrały one na sile i różnorodności, objawiając się także za pośrednictwem „aportu” wielu przedmiotów. Co ciekawe, poltergeist podążył za rodziną nawet wtedy, gdy ta przeprowadziła się na wieś…

WIĘCEJ
Awatar użytkownika
jerry
Infranin
Kontakt:

Re: Miński poltergeist (1981)

Post autor: jerry »

Można było by napisać:

I to tyko tyle? żadnych zdjęć czy nagrań kamerą DV?

Ale jednak napiszę:

Proszę o więcej szczegółów. Rosja i nie tylko to naród pogański. Tam się dzieje o wiele więcej różnych zjawisk tak jak w krajach muzułmańskich.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana

(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)

"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"

"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?

[ external image ]
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='jerry' post='49685' date='śro, 25 lut 2009 - 16:36']Można było by napisać:

I to tyko tyle? żadnych zdjęć czy nagrań kamerą DV?

Ale jednak napiszę:

Proszę o więcej szczegółów. Rosja i nie tylko to naród pogański. Tam się dzieje o wiele więcej różnych zjawisk tak jak w krajach muzułmańskich.[/quote]

Zdarzenie miało miejsce w 1981. Być może ktoś zrobił jakieś fotografie ale nie udało nam się ich zdobyć, oczywiście o filmie tym bardziej DV nie może być mowy :)

Nie mamy też większej ilości szczegółów co do tego przypadku, zresztą jak zaznaczyliśmy ta stara sprawa została ponownie odkryta nieco przypadkowo. Natomiast jest bardzo wiele innych podobnych przypadków z Rosji i raz na jakiś czas będziemy je prezentować.
Awatar użytkownika
jerry
Infranin
Kontakt:

Post autor: jerry »

Wiem, ale z tego co mi wiadomo to na terenach Rosji to raczej panuje więcej przykładów na temat demonów i wampirów. Choć nie podam konkretnych przykładów bo się nigdy tym głębiej nie interesowałem lecz wiadomo mi że tak jest. Wystarczy poszukać w necie ale po Rosyjsku i Angielsku ( w języku się znaczy).

Pozdrawiam i dziękuję za sprostowanie sprawy.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana

(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)

"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"

"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?

[ external image ]
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”