Obcy żyją wśród nas?
Obcy żyją wśród nas?
[ external image ]Czy możliwe jest, że na Ziemi istnieją istoty różniące się zupełnie budową od wszystkich innych ziemskich organizmów? Jeden z naukowców uważa, że to możliwe, zaś organizmy te (ku rozczarowaniu wszystkich teorii spiskowych) mające formę mikrobów mogą istnieć jako nasi niewidoczni, obcy sąsiedzi?
CAŁOŚĆ
CAŁOŚĆ
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 9:11 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Obcy żyją wśród nas?
Oczywiście że mogą żyć na naszej planecie pozaziemskie mikroby. Tysiące meteorytów rocznie spada na Ziemię więc logiczne że w niektórych obce mikroby przetrwają lot. Natura wiele razy udowodniła na co ją stać.
- Immortal_girl
- Infrańczyk
- Kontakt:
Grzesiu, widziałam ten film ;P
eh wszystko jest możliwe. a To że żyją wsród nad jest prawdopodobne.. moze sie kiedys dowiemy prawdy.
eh wszystko jest możliwe. a To że żyją wsród nad jest prawdopodobne.. moze sie kiedys dowiemy prawdy.
Zależy jacy obcy 
bo jak tacy z czarnymi oczkami i wielkimi głowami to wątpie.
Ludzie już by dawno takiego "ufoludka" wywęszyli i zbili na nim majątek.
A ja czytałam ostatnio w gazecie, że znaleźli homara, który był żółty i miał włoski ;D
No to nie ma wątpliwości, że obcy są wśród nas ;>

bo jak tacy z czarnymi oczkami i wielkimi głowami to wątpie.
Ludzie już by dawno takiego "ufoludka" wywęszyli i zbili na nim majątek.
A ja czytałam ostatnio w gazecie, że znaleźli homara, który był żółty i miał włoski ;D
No to nie ma wątpliwości, że obcy są wśród nas ;>
Panowie i Panie! Sukces w tej kwestii już został dawno temu opublikowany. Bodajże Gostek w czarnych okularach ze strefy 51 się wychylił i wyniósł taśmy z zapisem obcego którego tam przetrzymywali. Widziałem ten film na necie.
Był bodajże podzielony na 10 części po 7-10 min. Na Google czy YouTube go też znajdziecie. Mnie to troche zaciekawiło bo film wydaje się być autentyczny tym bardziej że gostek opowiada o szczegółach które się wydarzyły w strefie 51 ze śmiercią aliena włącznie co jest nawet pokazane!!!!
Przepraszam i przykro mi ale ten film widziałem z rok temu i już nie pamiętam tytułu, ale na prośbę mogę sie postarać i go poszukać.
Był bodajże podzielony na 10 części po 7-10 min. Na Google czy YouTube go też znajdziecie. Mnie to troche zaciekawiło bo film wydaje się być autentyczny tym bardziej że gostek opowiada o szczegółach które się wydarzyły w strefie 51 ze śmiercią aliena włącznie co jest nawet pokazane!!!!
Przepraszam i przykro mi ale ten film widziałem z rok temu i już nie pamiętam tytułu, ale na prośbę mogę sie postarać i go poszukać.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?
[ external image ]
[ external image ]
Poszukaj, poszukaj 
Bo póki co, szczerze w to wątpie ;x

Bo póki co, szczerze w to wątpie ;x
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

zit. Weź sie do roboty. Bo jak czytam i obserwuję to tylko czasem potrafisz coś krytykować. Musi być ci wszystko podane na tacy?
Fragment filmu bez napisów:
http://video.google.com/videoplay?docid=2812084192530401757
jak pogłówkujesz to znajdziesz wszystkie części z napisami.
I Proszę nie osłabiaj mnie już więcej. Miejmy do siebie jakiś respekt...
Pozdrawiam...
Fragment filmu bez napisów:
http://video.google.com/videoplay?docid=2812084192530401757
jak pogłówkujesz to znajdziesz wszystkie części z napisami.
I Proszę nie osłabiaj mnie już więcej. Miejmy do siebie jakiś respekt...
Pozdrawiam...
[ external image ]
[ external image ]
A tu prosze całość w jednym kawałku. Z napisami. Proszę to uważnie obejrzeć i nie wypisywać głupot.
Byłbym rad i wdzięczny za szczere i prawdziwe opinie bez tekstów typu: fotomontaż.
Dwa razy pozdrawiać nie będę. 3mcie się.
Byłbym rad i wdzięczny za szczere i prawdziwe opinie bez tekstów typu: fotomontaż.
Dwa razy pozdrawiać nie będę. 3mcie się.
[ external image ]
[ external image ]
Czy ja siedzę i nic nie robię? ;x nie wiem nic na temat tego filmiku więc za bardzo nie miałem jak go szukać.
Sam fakt, że dotyczy AREA 51 i śmierci kosmity już poddaje to w WIELKI ZNAK ZAPYTANIA.
Gdyby to była prawda, rząd USA na pewno by coś z tym zrobił - czyli filmiku na pewno byś nie zobaczył.
Ten filmik to denna gra. Jest nagrany na żałosnym poziomie - tego "aliena" prócz głowy prawie nie widać (obawia się, że go poznają na ulicy?
. Pozatym tak jak mówiłem - ten filmik już b. dawno zostałby usunięty przez wpływy rządu i pracowników AREA 51 bądź innych tajnych instytucji.
FAKE.
Sam fakt, że dotyczy AREA 51 i śmierci kosmity już poddaje to w WIELKI ZNAK ZAPYTANIA.
Gdyby to była prawda, rząd USA na pewno by coś z tym zrobił - czyli filmiku na pewno byś nie zobaczył.
Ten filmik to denna gra. Jest nagrany na żałosnym poziomie - tego "aliena" prócz głowy prawie nie widać (obawia się, że go poznają na ulicy?

FAKE.
[ external image ]