Obcy żyją wśród nas?
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Re: Obcy żyją wśród nas?
[quote name='Niekwestionowany96' post='49720' date='czw, 26 lut 2009 - 16:24']Zit ty się znasz...[/quote]
I ja i Ty się nie znamy. Nikt się nie zna.
Wyrażam własne zdanie o tym fake'u i tyle, czyż nie?
I ja i Ty się nie znamy. Nikt się nie zna.
Wyrażam własne zdanie o tym fake'u i tyle, czyż nie?
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

Kiedys na forum apokalipsy.fora.pl byl watek o tym, ze na video.google.com byl pokazany instruktaz jak zrobic okulary z ktorych widac pojazdy obcych. Bo codziennie lataja nad nami setki razy, ale dzieki kamuflazowi niemozemy ich zobaczyc, a w filmie mozna zrobic takie okulary z rzeczy dostenych w domu.
Niestety nie obejrzalem filmiku, gdyz watek byl stary a google skasowalo film
Niestety nie obejrzalem filmiku, gdyz watek byl stary a google skasowalo film

Zit. Zit. Zit. Jesteś nie dopieszczony. A myślałeś że jeszcze co? Rozmnażanie obcego tobie pokażą. Ja widziałem dużo. Na własne oczy. I czasem żałuję bo budzę się w nocy obok mojej kobiety, cały zalany potem i muszę kłamać że mi się chyba jakiś horror przyśnił a w rzeczywistości to wlasnie mi one się czasem śnią. i siadam ma lużku by sie uspokoić i widzę na mojej stopie tą choolerną blizne na kostce i mnie szlag trafia.
Może to też fake? A może matrix?
Weź się czasem zastanów o czym ty mówisz! Co ty wypowiadasz? Stary spójrz w neta za 20 dolców ladne mlode czasem inteligentne laski pokazuja cialo przed kamera i robią różne rzeczy za kolejne 20 dolców i czasem z kilkoma facetami. Zobacz ile tego jest na necie!!!! I co to jest dobre? A co robi Rząd Stanów USA? przykład kolejny? WTC. Niby prawda jest jedna ale czy na prawdę ona jest wersją ostateczną? Jakoś nie widzę by w USA ktoś sie odezwał i powiedział że Bush i jego rodzina zniszczyly kraj z małą historia...
I CO KTOŚ COŚ ROBI? INNE NARODY TRĄBIĄ A W USA MAJĄ SIĘ PRZEJMOWAĆ JAKIMŚ FILMIKIEM Z OBCYM?
I MAM DO CIEBIE PYTANIE ZIT? CZY WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ NAWET FAKE Z ALIENEM W ROLI GŁÓWNEJ ZA DNIA?
Bo widzisz ja praktycznie wszystkie materiały widziałem ale za zmierzchu lub nocy. Dla czego? Odpowiedz masz również w filmie, jeśli go cierpliwie oglądałeś do końca.
Mimo to pozdrawiam.
Może to też fake? A może matrix?
Weź się czasem zastanów o czym ty mówisz! Co ty wypowiadasz? Stary spójrz w neta za 20 dolców ladne mlode czasem inteligentne laski pokazuja cialo przed kamera i robią różne rzeczy za kolejne 20 dolców i czasem z kilkoma facetami. Zobacz ile tego jest na necie!!!! I co to jest dobre? A co robi Rząd Stanów USA? przykład kolejny? WTC. Niby prawda jest jedna ale czy na prawdę ona jest wersją ostateczną? Jakoś nie widzę by w USA ktoś sie odezwał i powiedział że Bush i jego rodzina zniszczyly kraj z małą historia...
I CO KTOŚ COŚ ROBI? INNE NARODY TRĄBIĄ A W USA MAJĄ SIĘ PRZEJMOWAĆ JAKIMŚ FILMIKIEM Z OBCYM?
I MAM DO CIEBIE PYTANIE ZIT? CZY WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ NAWET FAKE Z ALIENEM W ROLI GŁÓWNEJ ZA DNIA?
Bo widzisz ja praktycznie wszystkie materiały widziałem ale za zmierzchu lub nocy. Dla czego? Odpowiedz masz również w filmie, jeśli go cierpliwie oglądałeś do końca.
Mimo to pozdrawiam.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?
[ external image ]
[ external image ]
...Mędrcy zamilczeli i nastąpiła długa cisza...
[ external image ]
[ external image ]
Oczywiście, że tak. Widziałem.
Ty chyba sam się pogubiłeś w calej tej historii. Gdyby faktycznie to była prawda - czemu inne środowiska ufologiczne się tym nie zainteresowały? ;x
Toż to nawet na prostą logikę wychodzi, że ten filmik to nic innego jak ufologiczne g*wno.
Widzę, że faktycznie nie masz jakichkolwiek przesłanek by samemu w to wierzyć, skoro uciekasz się już do ataków osobistych ;x
Ty chyba sam się pogubiłeś w calej tej historii. Gdyby faktycznie to była prawda - czemu inne środowiska ufologiczne się tym nie zainteresowały? ;x
Toż to nawet na prostą logikę wychodzi, że ten filmik to nic innego jak ufologiczne g*wno.
Widzę, że faktycznie nie masz jakichkolwiek przesłanek by samemu w to wierzyć, skoro uciekasz się już do ataków osobistych ;x
[ external image ]

Witam.
Widzisz jest tak jak mówiłem. Jesteś spoko luzak gościu ale gdybym nawet dostarczył Ci zwłoki tego Aliena pod sam nos do twojego domu to i tak byś nie uwierzył. Raczej twojej wątpliwości padło by dla czego to Ja je dostarczyłem a nie gostek z filmu...
Chodzi mi o To iż jest dowód w postaci tego filmu. A co byś uznał za autentyk? Jakby go ciachali nożem w te i na zat aż by się krew lała?
Poczytaj sobie na amerykańskich stronach dalszą część tej "historii". Może wtedy zrozumiesz że nie wszystko musi być mistyfikacją lub kompletną prawdą.
I żeby nie było głupich tekstów to nic do ciebie nie mam ale wierzyłem iż wypowiesz się w bardziej sensowniejszy sposób niż to zrobiłeś. W sumie te forum to nie cyrk z Wiejskiej więc już daj spokój...
Rozmowa ma wtedy jakiś sens gdy prowadzi do jakiś twierdzeń i konkretów.
Pozdrawiam.
Widzisz jest tak jak mówiłem. Jesteś spoko luzak gościu ale gdybym nawet dostarczył Ci zwłoki tego Aliena pod sam nos do twojego domu to i tak byś nie uwierzył. Raczej twojej wątpliwości padło by dla czego to Ja je dostarczyłem a nie gostek z filmu...
Chodzi mi o To iż jest dowód w postaci tego filmu. A co byś uznał za autentyk? Jakby go ciachali nożem w te i na zat aż by się krew lała?
Poczytaj sobie na amerykańskich stronach dalszą część tej "historii". Może wtedy zrozumiesz że nie wszystko musi być mistyfikacją lub kompletną prawdą.
I żeby nie było głupich tekstów to nic do ciebie nie mam ale wierzyłem iż wypowiesz się w bardziej sensowniejszy sposób niż to zrobiłeś. W sumie te forum to nie cyrk z Wiejskiej więc już daj spokój...
Rozmowa ma wtedy jakiś sens gdy prowadzi do jakiś twierdzeń i konkretów.
Pozdrawiam.
[ external image ]
[ external image ]
mam prośbę do wszystkich czytających ten temat.
Zwrućcie proszę uwagę na film:
Chciałbym znać wasze zdanie. Jest to kolejny film ukazujący prawdę o której nie wszyscy musimy wiedzieć. Obcy to nie wszystko. Uważam ten film za hit. Aby zrozumieć jego sens trzeba go obejrzeć na prawdę do końca by zrozumieć przesłanie i poznać prawdziwe fakty i dowody. Tym bardziej że ten film powinien zainteresować grafików komputerowych jak i osoby zajmujące się filmem, obróbką obrazu jak i dźwięku. Bardzo proszę o komentarze. Choćby na e-maila.
Zwrućcie proszę uwagę na film:
Chciałbym znać wasze zdanie. Jest to kolejny film ukazujący prawdę o której nie wszyscy musimy wiedzieć. Obcy to nie wszystko. Uważam ten film za hit. Aby zrozumieć jego sens trzeba go obejrzeć na prawdę do końca by zrozumieć przesłanie i poznać prawdziwe fakty i dowody. Tym bardziej że ten film powinien zainteresować grafików komputerowych jak i osoby zajmujące się filmem, obróbką obrazu jak i dźwięku. Bardzo proszę o komentarze. Choćby na e-maila.
[ external image ]
[ external image ]
Ten filmik to kolejna paranoja internetu. Nie wszystko co tam zamieszczą i napiszą musi się zgadzać.
To jest bardzo słaby dowód na "sekcję zwłok obcego". Łatwo podważyć ten filmik o ile jest się rozsądnym i wie się, co to prawidłowa polemika.
Za autentyk, uznałbym go wtedy gdyby było wiadomo coś więcej, niż jakiś filmik i mityczne teksty na temat jego wiarygodności.
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. ;x
To jest bardzo słaby dowód na "sekcję zwłok obcego". Łatwo podważyć ten filmik o ile jest się rozsądnym i wie się, co to prawidłowa polemika.
Za autentyk, uznałbym go wtedy gdyby było wiadomo coś więcej, niż jakiś filmik i mityczne teksty na temat jego wiarygodności.
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. ;x
Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2009 10:51 am przez Zit, łącznie zmieniany 1 raz.
[ external image ]

Zit! Nie chodzi tu o przekonanie kto ma rację czy nie ale o analityczne przekonanie że coś tu jest nie chalo. Oprucz samego "Aliena" w tym filmie zdradzono wiele ciekawych analiz czy stwierdzeń o których nie wszyscy mamy prawo wiedzieć. Tak samo mogę powiedzieć że według twojej miary rozstrzygania faktów jako "prawda" czy "Fake" To w sumie Jezus też był postacią mityczną i to jest tylko ściema Kościoła bo w sumie mamy jakkieś nie zbite dowody, zdjęcia czy jakieś video?
NAPISAŁEŚ:
"Ten filmik to denna gra. Jest nagrany na żałosnym poziomie..." i "Pozatym tak jak mówiłem - ten filmik już b. dawno zostałby usunięty przez wpływy rządu i pracowników AREA 51 bądź innych tajnych instytucji.
FAKE".
To według twojej teorii WTC to w sumie też FAKE.???!!!
NAPISAŁEŚ:
"Ten filmik to denna gra. Jest nagrany na żałosnym poziomie..." i "Pozatym tak jak mówiłem - ten filmik już b. dawno zostałby usunięty przez wpływy rządu i pracowników AREA 51 bądź innych tajnych instytucji.
FAKE".
To według twojej teorii WTC to w sumie też FAKE.???!!!
[ external image ]
[ external image ]