Obcy żyją wśród nas?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Obcy żyją wśród nas?

Post autor: spacemaster92 »

panowie uspokójcie się. zamiast pisać coś pożytecznego i na temat to się bez przerwy kłucicie najeżdżacie jeden na drugiego. dajcie se siana

A co do filmiku to ja uważam go za autentyczny tylko szkoda mi tego kosmity :( chciałbym miec takiego kumpla :P

jerry gdzie jest ten film z napisami bo tam nic nie ma podanego
Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2009 3:53 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Kalatos
Infranin
Kontakt:

Post autor: Kalatos »

Film jak film dla mnie nie jest to żaden 100% autentyk ale to już moja opinia. Panowie Zit i Jerry dajcie spokój dyskusji bo żaden nie przekona drugiego do swojego zdania ;) Tak więc postarajcie się poszanować swoje własne opinie. Obaj jesteście bardzo inteligentni więc zrozumiecie co mam na myśli.
Ostatnio zmieniony pt lut 27, 2009 5:15 pm przez Kalatos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Jerry jak chcesz pogadać, to WEŹ SIĘ OPANUJ.

Potraktowałem filmik ogółem. Nie wierzę w nic co zostało na nim pokazane, omówione itp. ponieważ to jest za łatwe do podważenia.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”