Co jest najbardziej wzruszające?

Awatar użytkownika
Infinity
Infrzak
Kontakt:

Re: Co jest najbardziej wzruszające?

Post autor: Infinity »

Bardock wiem oglądałem specjalny odcinek oraz kinówki ten najnowszy też
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 8:51 pm przez Infinity, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

Nie, ja się poddałam po serialu. Wolę innego typu anime :)
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Immortal_girl
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Immortal_girl »

Aylinn, a moge wiedzieć jakiego typu? ^^
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Wolę takie opowieści jak na przykład Neon Genesis Evangelion. Zaczął się niewinnie, a skończył tak, że przez tydzień nie mogłam normalnie myśleć.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Yasashii
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Yasashii »

co do anime to ostatnio znalazłem sobie jeszcze jedno ciekawe. Mianowicie gakuen heaven. jest fajne, takie hmm... klimatyczne. Chciałbym np. żeby moja szkoła tak wyglądała. Co prawda głównym tematem tego anime jest miłość... chłopców. No cóż... ja szczerze powiedziawszy, choć jestem facetem nie czuję odrazy do homoseksualistów. Wolę się nie odzywać na temat czegoś, o czym niewiele wiem. Mogę normalnie sobie to oglądać bez miny jakbym zjadł przed chwilą całą cytrynę. Wracając do tematu, bardzo wzruszająca jest miłość i właściwie popełniłem błąd nie podając jej na początku. Co prawda specjalnie nie przepadam za romansidłami, gdyż większość z nich jest po prostu przesłodzona. Oczywiście mając na myśli filmy. Ciągle zresztą to samo. W polsce tego nie brakuje. Polacy kręcą ostatnio tylko dwa rodzaje filmów: o gangsterach i miłostki. Coś im to nie wychodzi. Ostatni dobry polski film, jaki przychodzi mi do głowy to Czterej Pancerni i Pies, ewentualnie Krzyżacy. Zresztą nie tylko romanse są przesłodzone. Gdybym komuś kazał znaleźć chociaż jeden film, w którym nie ma pocałunku, to byłby w tarapatach. jeszcze takiego filmu chyba nie widziałem. Wszędzie. Po prostu wszędzie. nawet w gwiezdnych wojnach to upchnęli. Wiadomo, że jak się coś choćby nie wiem jak wzruszającego oglądało setki, tysiące razy to w końcu przestanie być aż tak wzruszające.
Awatar użytkownika
Kalatos
Infranin
Kontakt:

Post autor: Kalatos »

Przyznam się szczerze że mnie wzruszył ten film http://www.youtube.com/watch?v=m2qSakxWt54

coś takiego widzę pierwszy raz w życiu .
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Awatar użytkownika
Yasashii
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Yasashii »

Też pierwszy raz widzę coś takiego. Często w weekendy lecą filmy dla dzieci o bohaterskich psach. W życiu nie przyszłoby mi do głowy, że takie coś może naprawdę się stać. Niesamowite.
STRusz
Infrzak
Kontakt:

Post autor: STRusz »

Anime. Można dostrzec świat lepszej jakości, a nawet wszechświat. Potrafi przykolorować dusze, rozszerza spektra wibracji, przenosi w świat koncepcji.
Nisargadatta Maharaj Szri - Rozmowy z mędrcem

Najwyższa prawda jest taka że nie ma prawdy

Armageddon jest blisko, przyjdź do nas na boisko, Tu hardcore nie disco, patrz jak człowiek upadł nisko.

Moja drużyna zapowiada koniec świata, który nadejdzie za ok 2lata. [ external image ]
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

[ external image ]

Ale ja tak serio to lubię anime ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”