Tarcza antyrakietowa już w budowie.

Teorie dotyczące 9.11, tajne zakony i stowarzyszenia, New World Order
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Tarcza antyrakietowa już w budowie.

Post autor: Conspiracy »

Barrack Obama podobno zrezygnował z budowy tarczy, a tymczasem Wiadomości TVP dowiedziały się, że w Czechach prace nad radarem trwają sekretnie pełną parą. Zaangażowani są w nie polscy inżynierowie, otoczeni ochroną kontrwywiadowczą, którzy ewidentnie potwierdzili (chociaż nie wprost) swój współudział. Więcej tutaj: [url="http://www.dziennik.pl/polityka/article345355/W_tajemnicy_buduja_juz_tarcze_antyrakietowa.html"]Po cichu budują już tarczę antyrakietową.[/url]

Powstaje pytanie, czy przypadkiem i u nas prace nie trwają. Ktoś ma znajomych w Redzikowie, żeby to sprawdzić? Można by też spróbować zlokalizować tego reportera z TVP i dopytać o to, co się dzieje u nas w kraju.

Pamiętacie to, co pisałem na temat tego, że w wypadku rozlokowania rosyjskich rakiet Iskander, dostaniemy do obrony skrzydło amerykańskich myśliwców? Wygląda na to, że Amerykanie właśnie zamierzają spełnić swoje obietnice: [url="http://wiadomosci.onet.pl/1942842,12,item.html"]Amerykańskie F16 przesunięte z Włoch do Polski? Rosja żąda wyjaśnień.[/url] Bardzo dziwny komentarz rzecznika MON: "To tylko publikacja prasowa" - nie dementują.

Jak to powiedział rosyjski generał, "wojsk tak po prostu się nie przesuwa".

Co krzyczy w takim wypadku Alex Jones? Red Alert! Red Alert!

Raport korporacji RAND - ocalmy ekonomię, idźmy na wojnę.

Celem Brzezińskiego jest otoczenie Rosji. Obama jest człowiekiem Brzezińskiego.

Intrygujące jest znowu prawie całkowite milczenie mediów w tej sprawie.
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Xion80
Infrzak
Kontakt:

Re: Tarcza antyrakietowa już w budowie.

Post autor: Xion80 »

Naprawdę ciekawa sprawa, właśnie tak sobie ostatnio myślałem, a nawet rozśmieszyło mnie to, że Amerykanie chcą przenieść do nas te samoloty F16, tak nagle podjęli decyzję, że jesteśmy tak wspaniałym sojusznikiem :D , że trzeba nas umacniać, coś tu śmierdzi kombinują ile się da, albo do czegoś się szykują i chcą rozmieścić swoje jednostki w UE, żeby mogli w razie co szybko za reagować, albo postawią kilka baz w Polsce ze sprzętem i Polska już nie będzie, że tak powiem w Rosyjskie strefie wpływów, a potem bez problemu wybudują tarcze :/ Ciekawy jestem co powiedzą Ruskim, dlaczego w Polsce będą te samoloty stacjonowały ?
Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2009 7:21 pm przez Xion80, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewangelia św. Mateusza

24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.

24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Tarcza antyrakietowa już w budowie.

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Z tego co mi wiadomo to przetarg na budowe bazy antyrakiet jest już podpisany i wygrany przez konkretną firme.Ale wraz ze zmiana frakcji politycznej cała budowa może zostać przerwana.Lub okrojona do wariantu o radarze w na terytorium czech i tyle.
ODPOWIEDZ

Wróć do „9.11, TAJNE ZAKONY, NWO”