Obama ujawnia prawdę o UFO!

Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Obama ujawnia prawdę o UFO!

Post autor: Rysiek23 »

[ external image ]Oni istnieją! To przełomowe oświadczenie padło na zorganizowanej w godzinach nocnych czasu polskiego konferencji prezydenta USA Baracka Obamy. Według niektórych, wypełnił obietnicę daną przed wyborami. W mediach za oceanem wrze. Po raz pierwszy ludzkość może przyznać, że NIE JESTEŚMY SAMI W KOSMOSIE!

Na zwołanej wczoraj w Massachusetts konferencji prasowej prezydent Obama powiedział:

- Wobec nacisków ze strony środowisk naukowych i ufologicznych, pragnę oświadczyć, że Stany Zjednoczone nawiązały kontakt z cywilizacją pozaziemską już na początku lat 50-tych ub. wieku.

Wedle słów prezydenta, istoty, z którymi skontaktowała się ówczesna administracja odpowiadały za wczesne obserwacje UFO, w tym słynny słynny incydent w Roswell. Prezydent nie ujawnił, jak układała się dalsza współpraca, ani też czy istoty te rzeczywiście podzieliły się z Amerykanami swa wiedzą.

Na pytanie odnośnie wyglądu i pochodzenia rzekomych kosmitów, Obama odpowiedział:

- Wszystkie szczegóły ujawnione zostaną wkrótce na konferencji pod egidą NASA. Mogę dodać tylko, że powszechnie znany z filmów o kosmitach wizerunek ?Szaraka? bardzo dobrze odzwierciedla ich wygląd.

ONI ISTNIEJĄ!

Wypowiedź prezydenta, choć enigmatyczna, od razu wywołała burzę w amerykańskich mediach. Komentatorzy CNN nazwali sprawę najbardziej doniosłym wydarzeniem XXI wieku, bowiem rozwiewa ona nie tylko tajemnicę UFO, ale odpowiada na wiele pytań stawianych przez ufologów na przestrzeni lat.

Mimo to niektórzy sceptycy twierdzą, ze istnienie kosmitów to jedynie próba odciągnięcia uwagi obywateli od skutków kryzysu oraz porażki w Iraku i Afganistanie.

- To niezwykła wiadomość dla ludzkości. Miejmy nadzieję, że nasza współpraca z kosmicznymi sąsiadami układać będzie się pomyślnie ? dodał Joe Bidden.

Rzecznik NASA poinformował, że specjalna konferencja zaplanowana jest na 15 maja. Na niej ujawniona zostanie duża część informacji związanych z historią naszych spotkań z obcymi.

Niektórzy sugerują, że może na niej pojawić się również ?rzecznik? obcych istot.

- Na razie pozostańmy przy tej jakże ciekawej wiadomości odnośnie potwierdzenia istnienia obcych. Możemy dodać, że naszą planetą interesują się już od dawna i niejednokrotnie udało się uchwycić ich działalność na filmie czy fotografii. Na razie poczekajmy na reakcję środowisk naukowych oraz religijnych, które miały wiele czasu, aby oswoić ludzkość z faktem istnienia obcej cywilizacji.

ZMIERZCH UFOLOGÓW

Misja badaczy UFO oraz wszelkich osób próbujących dociec prawdy o UFO dobiegła końca.

- To niezwykłe! ? cieszy się znany ufolog Stanton Friedman. Ale co będę teraz robić? Czeka mnie bardzo spokojna emerytura.

Jak na razie nie udzielono odpowiedzi na inne pytania, w tym niepokojącą sprawę uprowadzeń czy zdumiewające twory, jakimi są kręgi zbożowe.

- Wszystko wyjaśni się w swoim czasie ? czytamy w oficjalnym dokumencie przygotowanym dla prasy.

Doniesienia skomentowała jak narazie jedynie kancelaria Prezydenta RP, w której oświadczeniu czytamy, że "to doniosła wiadomość dla całej ludzkości" zaś sam pan Prezydent również był "świadkiem obserwacji niezidentyfikowanego obiektu w Kutnie w 1978 roku".

Opracowanie: INFRA

Na podstawie: April Primalis, CNN
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 9:08 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Obama ujawnia prawdę o UFO!

Post autor: spacemaster92 »

nareszcie już myślałem że tego nie doczekam. ale mam nadzieje że to nie jest żart na Prima Aprilis
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Ogrzyslaw
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Ogrzyslaw »

dyby to była prawda to już dawno każda strona, radio i telewizja by huczało od najnowszych doniesieniach na ten temat.

A wiec Prima Aprilis :D
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."

[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

Już mnie wkurza ten Prima Aprilis !
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Awatar użytkownika
Aylard
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Aylard »

Zacytuję to pewnego Jegomościa, elektryka

"Oszukali mnie! Banda decydentów!"
Awatar użytkownika
Kiute
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Kiute »

Gratuluje Wam, dałem się nabrać. Z drugiej strony trochę świński ten kawał, czytając ten art.cieszyłem się jak cholera wreszcie ktoś z rządu oficjalnie potwierdził istnienie ufoków, a tu wałek... :P
"O, Egipcie, Egipcie!

Z twojej wiedzy pozostaną tylko bajki,

które przyszłym pokoleniom

wydawać się będą

nie do wiary"

Lucjusz Apulejusz( II.w p.n.e)
Awatar użytkownika
Xion80
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Xion80 »

Fajny artykuł, ale szkoda, że nie prawdziwy, można się przez chwile nabrać :D
Ewangelia św. Mateusza

24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.

24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
Lothar
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Lothar »

A mi nie wiedzieć czemu nie działa link :/ Tak więc nie miałem okazji się nabrać. :(

"Wszystko czym jesteśmy jest rezultatem tego, o czym myśleliśmy" - Budda.

"Gdy myślisz, że możesz lub nie możesz - w obu przypadkach masz rację" - Henry Ford.

Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

[quote name='Lothar' post='51198' date='śro, 01 kwi 2009 - 16:30']A mi nie wiedzieć czemu nie działa link :/ Tak więc nie miałem okazji się nabrać. :([/quote]

Ja również Lothar. Poprosimy o poprawę linku :)

Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Link zniknął bo oczywiście artykuł był primaaprilisowym żartem :D Cieszę się jednak, że niektórzy dali się nabrać bo podobno to przyniesie nam szczęście :) Dla tych co chcą poczytać wkleiłem w pierwszym poście całość ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „HYDEPARK”