Alien Interview

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
ferdas
Infrańczyk
Kontakt:

Alien Interview

Post autor: ferdas »

Zapewne wszyscy znają teorie spiskową dotyczącą strefy 51 mieszczącaje się w Nevadzie. Jest to tajne i ściśle strzeżone miejsce. Produkuje się tam i testuje, tajne samoloty które mogą osiągać bardzo duże prędkości i czasem przypominają latające spodki czy też trójkątne pojazdy UFO. Co oczywiście nie wyklucza że rząd przetrzymuje tam statki obcych. Nie chce rozpoczynać tutaj wywodu na temat tego czy w tej bazie są latające spodki czy to tylko wymysł ludzi. Chciałem wam przedstawić ciekawy filmik który rzekomo prezentuje wywiad z pozaziemską istotą. Możecie go zobaczyć tutaj : insertPlayer(1236712, 1,0,0,0,0,'Alien interview', 1,1259839);

Nie wiem jak wy ale film zrobił na mnie wrażenie za pierwszym razem. Całość wygląda bardzo realnie. Jeśli zainteresował was ten temat to zapraszam tutaj do obejrzenie filmu dokumentalnego wyjaśniającego skąd to nagranie, od kogo itp. :

http://video.google.pl/videoplay?docid=518...64775&hl=pl

źródło : www.ufonews.blog.onet.pl

Filmik na stronie ufonews bo nie wiem jak go wstawić

I przepraszam za początkowe nieporozumienie :)

Wielka prośba abyś pisząc nie używał Caps locka ponieważ i tak widzimy co napisałeś ;) Prośba także abyś edytował swój post tak aby cały napisany był normalną wielkością liter.

Ostatnio zmieniony pt kwie 17, 2009 11:24 pm przez ferdas, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”