Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?
Wideo dowodzi, że tylko "udawali” stan nieważkości.
http://www.liveleak.com/view?i=39e_1240521483
Okazuje się, że charakterystyczny dla stanu nieważkości efekt swobodnego unoszenia się Chińczycy uzyskali filmując swoich "astronautów" w basenie z wodą. Niestety, nie dopracowali swojej mistyfikacji. Na filmach doskonale widać bańki powietrza unoszące się w górę, co przy braku grawitacji nie jest możliwe.
Dodatkowo, w szklanych elementach skafandrów chińskich zdobywców kosmosu dostrzec można odbijające się reflektory, które oświetlały plan zdjęciowy.
Zdaniem internautów także ziemia widoczna w filmie chińskiej telewizji cały czas utrzymuje się w jednej pozycji, co przeczy naukom o ruchu gwiazd.
http://www.liveleak.com/view?i=39e_1240521483
Okazuje się, że charakterystyczny dla stanu nieważkości efekt swobodnego unoszenia się Chińczycy uzyskali filmując swoich "astronautów" w basenie z wodą. Niestety, nie dopracowali swojej mistyfikacji. Na filmach doskonale widać bańki powietrza unoszące się w górę, co przy braku grawitacji nie jest możliwe.
Dodatkowo, w szklanych elementach skafandrów chińskich zdobywców kosmosu dostrzec można odbijające się reflektory, które oświetlały plan zdjęciowy.
Zdaniem internautów także ziemia widoczna w filmie chińskiej telewizji cały czas utrzymuje się w jednej pozycji, co przeczy naukom o ruchu gwiazd.
Re: Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?
Przeczytajcie artykuł kogoś, kto się na tym zna, a potemy można spiskować.
http://www.astroengine.com/?p=1531
http://www.astroengine.com/?p=1531
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Ladna komunistzcyna propaganda. Pare osob to zauwazy reszta to kupi i jest wielki show i sukces zoltkow w kosmosie. Czekamy na dalsze loty kosmiczne
Moze sami sobie taki zafundujemy co zalogo NPNu?

Drix believes we are not alone.
[quote name='Drix' post='52413' date='pią, 01 maj 2009 - 13:28']Moze sami sobie taki zafundujemy co zalogo NPNu?[/quote]
Drix obudź się
Drix obudź się

Rany, niedługo okaże się, że tak naprawdę nikt nigdy w kosmos nie poleciał, ani Rosjanie, ani Amerykanyie. NASA nie istnieje, lub tak naprawdę zajmuje się uprawą fasoli.
Kosmonauci wszystko nagrywają w studiu, a stan nieważkości robiony jest za pomocą efektów specjalnych stworzonych przez Industrial Light & Magic, czyli panów, którzy robili efekty to Gwiezdnych Wojen.
Start wahadłowców to tylko hologram, który jest uaktualniany żeby wyglądało, że za każdym razem w kosmos wzbija się nowy statek.
A po ciemnej stronie Księżyca, Armia Amerykańska ma tam swoich szpiegów nasłuchujących co się dzieje w Izraelu.
I tyle na temat.
P.S. Zapomniałam dodać. Tak naprawdę tymi wahadłowcami to te przebrzydłe Amerykany spuszczają stonkę ziemniaczaną na pola pyrek na całym świecie.
Kosmonauci wszystko nagrywają w studiu, a stan nieważkości robiony jest za pomocą efektów specjalnych stworzonych przez Industrial Light & Magic, czyli panów, którzy robili efekty to Gwiezdnych Wojen.
Start wahadłowców to tylko hologram, który jest uaktualniany żeby wyglądało, że za każdym razem w kosmos wzbija się nowy statek.
A po ciemnej stronie Księżyca, Armia Amerykańska ma tam swoich szpiegów nasłuchujących co się dzieje w Izraelu.
I tyle na temat.
P.S. Zapomniałam dodać. Tak naprawdę tymi wahadłowcami to te przebrzydłe Amerykany spuszczają stonkę ziemniaczaną na pola pyrek na całym świecie.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2009 8:19 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Człowiek to istota, która:
a) kłamie,
b) nie wierzy drugiemu.
Mamy to od dziecka:
-Bo jasiu powiedział brzydkie słowo.
-To prawda jasiu?
-Nie..
I jak tu udowodnić? Nie ma świadków, albo są i jeden potwierdza, a drugi nie. Tak samo jest z lotem w kosmos, nikt nie udowodni. Chińczycy powiedzą, że byli, my powiemy że nie byli...My vs. Oni. Nigdy się nie dowiemy.
a) kłamie,
b) nie wierzy drugiemu.
Mamy to od dziecka:
-Bo jasiu powiedział brzydkie słowo.
-To prawda jasiu?
-Nie..
I jak tu udowodnić? Nie ma świadków, albo są i jeden potwierdza, a drugi nie. Tak samo jest z lotem w kosmos, nikt nie udowodni. Chińczycy powiedzą, że byli, my powiemy że nie byli...My vs. Oni. Nigdy się nie dowiemy.

OK, ale brzydkie słowo usłyszała tylko jedna osoba i nie ma tego jak udowodnić. A dowodów na to, że człowiek był w kosmosie mamy w bród. Nielogicznie rozumujesz matino3. Bez obrazy oczywiście.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
[quote name='Aylinn' post='52555' date='pon, 04 maj 2009 - 00:58']OK, ale brzydkie słowo usłyszała tylko jedna osoba i nie ma tego jak udowodnić. A dowodów na to, że człowiek był w kosmosie mamy w bród. Nielogicznie rozumujesz matino3. Bez obrazy oczywiście.[/quote]
Natomiast Twoje logiczne rozumowanie wypacza mój małostkowy intelekt. Bis.
Natomiast Twoje logiczne rozumowanie wypacza mój małostkowy intelekt. Bis.
Nie twierdzę, że masz małostkowy intelekt. Po prostu niektórzy nie zaprzeczają oczywistym faktom, a niektórzy tak. Dla mnie film z YouTube zrobiony nie przez eksperta do spraw lotów kosmicznych nie jest żadnym dowodem.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
[quote name='Aylinn' post='52559' date='pon, 04 maj 2009 - 01:29']Nie twierdzę, że masz małostkowy intelekt. Po prostu niektórzy nie zaprzeczają oczywistym faktom, a niektórzy tak. Dla mnie film z YouTube zrobiony nie przez eksperta do spraw lotów kosmicznych nie jest żadnym dowodem.[/quote]
Szkoda że nie zansz opini byłych pracowników NASA przełamujących krąg milczenia. Ale co ja Ci będę tłumaczył. Dwa inne światy. Ja dalej w 2D a Ty już w 5D
Ach ten wiek oświecenia ;D
Szkoda że nie zansz opini byłych pracowników NASA przełamujących krąg milczenia. Ale co ja Ci będę tłumaczył. Dwa inne światy. Ja dalej w 2D a Ty już w 5D