Komentarze, uwagi do quizu
Komentarze, uwagi do quizu
Tu możecie wpisywać swoje uwagi, komentarze, prośby i zażalenia do quizu Infra 

Re: Komentarze, uwagi do quizu
Kurcze
Myślałem, że to będzie łatwiejsze, np. rozwiń skrót NOL.
A tu jakieś dziwne zwierzaki do zidentyfikowania 

matino3, spokojnie. Przeglądając jak wyglądał poprzedni konkurs tego typu, można dojść do wniosku, iż pytania będą różne. Zapewne trafi się coś w czym TY będziesz mocny
A za jakiś czas ktoś inny
Czyhaj tylko na "swoją dziedzinę" i potem już jakoś pójdzie...
Zobaczymy czym zaskoczą nas dzisiaj.

Takie małe info dla opiekuna konkursu : Przed chwilą opiekun nie zaliczył odpowiedzi osobie, która odpowiedziała przede mną. Powodem była edycja postu. Taka padła przyczyna nieprzyjęcia odpowiedzi. W tym akurat przypadku pytanie składało się z tak jakby dwóch pytań "Co to jest ?" i "Podaj inną nazwę". Pierwsza odpowiedź (ta "odrzucona") składała się tylko z jednej (brak było drugiej), a mimo to powodem była edycja... ale zresztą ja nie o tym...
Z tego też powodu chciałbym przypomnieć, iż mój post z odpowiedzią na pytanie nr. 1 również był edytowany - po dodaniu odpowiedzi, w pośpiechu dodałem P.S.'a jako swoistego rodzaju podziękowanie. Jeśli tak to zapewne i ta odpowiedź nie powinna zostać uznana, mimo, iż edycja dotyczyła P.S.'a a nie konkretnej odpowiedzi...
Skoro tak, to chyba ja również powinienem zostać "ukarany"...
Edycja była niepotrzebna i niezwiązana z odpowiedzią, lecz zawsze to edycja. Proszę o rozpatrzenie mojego apelu - chcę tylko aby wszystko rozgrywało się zgodnie i na równi 
Z tego też powodu chciałbym przypomnieć, iż mój post z odpowiedzią na pytanie nr. 1 również był edytowany - po dodaniu odpowiedzi, w pośpiechu dodałem P.S.'a jako swoistego rodzaju podziękowanie. Jeśli tak to zapewne i ta odpowiedź nie powinna zostać uznana, mimo, iż edycja dotyczyła P.S.'a a nie konkretnej odpowiedzi...
Skoro tak, to chyba ja również powinienem zostać "ukarany"...

CnK po konsultacji z Rysiem nie uznałam odpowiedzi Quetesha bowiem, ani ja ani inni modzi pomagający przy quizie nie zanotowali czego edycja dotyczyła. Jeśliby użytkownik Quetesh nie edytował a próbował na drugą część pytania odpowiedzieć prawdopodobnie dostałby punkt.
W Twoim przypadku CnK widziałam post przed edycją i jak sam nawet napisałeś, dotyczyła podziękowań dla znajomej, która podesłała Ci zdjęcia osobliwych zwierząt. Więc Twoja edycja postu nie dotyczyła odpowiedzi.
Karanie i nie przyznanie punktu w przypadku edycji postu odnosi się tylko i wyłącznie do odpowiedzi.
W Twoim przypadku CnK widziałam post przed edycją i jak sam nawet napisałeś, dotyczyła podziękowań dla znajomej, która podesłała Ci zdjęcia osobliwych zwierząt. Więc Twoja edycja postu nie dotyczyła odpowiedzi.
Karanie i nie przyznanie punktu w przypadku edycji postu odnosi się tylko i wyłącznie do odpowiedzi.
Ok, ja zrobiłem co do mnie należało, poinformowałem i przekazałem moje wnioski, reszta należała do was. Tak więc, idę oglądać Ligę Mistrzów, czytając przy okazji encyklopedię na kolanach, przygotowując się do kolejnych "konkursowych wyzwań" 

Tego słówka z pytania nr 2 nie było nawet na Wikipedii!
:D Niesamowite...

[quote name='matino3' post='52701' date='wto, 05 maj 2009 - 20:16']Tego słówka z pytania nr 2 nie było nawet na Wikipedii!
Niesamowite...[/quote]
Widzisz matino, pewnych rzeczy nie znajdzie się w wiki, to nie jest aż taka dobra encyklopedia
Także polecam serial Miracles, tam jest o tym mowa.

Widzisz matino, pewnych rzeczy nie znajdzie się w wiki, to nie jest aż taka dobra encyklopedia

Także polecam serial Miracles, tam jest o tym mowa.

Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 6:22 pm przez aelreda, łącznie zmieniany 1 raz.