Pandemia - ptasia grypa zmutowała

Teorie dotyczące 9.11, tajne zakony i stowarzyszenia, New World Order
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Re: Pandemia - ptasia grypa zmutowała

Post autor: Lazy »

Conspiracy
Pozwolę sobie tylko przypomnieć co pisałem kilka dni wcześniej:
Czy ja neguję Twoją wypowiedź?Podaję tylko oficjalna wersję WHO z dnia dzisiejszego,wtorek, 5 maja (16:15) :)
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Conspiracy »

[quote name='Lazy' post='52721' date='śro, 06 maj 2009 - 01:15']Conspiracy

Czy ja neguję Twoją wypowiedź?Podaję tylko oficjalna wersję WHO z dnia dzisiejszego,wtorek, 5 maja (16:15) :)[/quote]

Nigdzie nic nie napomniałem o negowaniu mojej wypowiedzi więc proszę mi nie zarzucać czegoś czego nie napisałem. Nie wiem w ogóle skąd Pan wyciąga takie wnioski ;)

Tylko i wyłącznie dla porównania wkleiłem to co pisałem wcześniej z tym co zadecydowało WHO. Nic mniej ani więcej.
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 10:44 pm przez Conspiracy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Nowa (czyli świńska) grypa dotarła do Polski. Nieoficjalnie wiadomo, że pierwszy przypadek wirusa H1N1 odnotowano u mieszkańca Podkarpacia. Na godz. 19:30 minister zdrowia Ewa Kopacz zapowiedziała konferencję prasową.

Wirusa A/H1N1 - wywołującego nową odmianę grypy - potwierdzono u osoby z województwa podkarpackiego. Jej stan nie jest ciężki - dowiedziała się w środę PAP ze źródeł zbliżonych do służb sanitarnych

Btw Conspiracy,od kiedy jesteśmy na per pan :)

Sorry za OT
Ostatnio zmieniony śr maja 06, 2009 6:39 pm przez Lazy, łącznie zmieniany 1 raz.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
Kiute
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Kiute »

[quote name='Lazy' post='52769' date='śro, 06 maj 2009 - 21:34']Nowa (czyli świńska) grypa dotarła do Polski. Nieoficjalnie wiadomo, że pierwszy przypadek wirusa H1N1 odnotowano u mieszkańca Podkarpacia. Na godz. 19:30 minister zdrowia Ewa Kopacz zapowiedziała konferencję prasową.

Wirusa A/H1N1 - wywołującego nową odmianę grypy - potwierdzono u osoby z województwa podkarpackiego. Jej stan nie jest ciężki - dowiedziała się w środę PAP ze źródeł zbliżonych do służb sanitarnych

Btw Conspiracy,od kiedy jesteśmy na per pan :)

Sorry za OT[/quote]

Zaś będą ględzić o tym przez cały tydzień;/ Co ciekawe na dzisiejszej lekcji biologi dostaliśmy ostrzeżenie dotyczące świńskiej grypy- o mało ze stołka nie spadłem, to jakiś cyrk bo do normalności ta sytuacja ma daleko.
"O, Egipcie, Egipcie!

Z twojej wiedzy pozostaną tylko bajki,

które przyszłym pokoleniom

wydawać się będą

nie do wiary"

Lucjusz Apulejusz( II.w p.n.e)
Awatar użytkownika
sasquatch
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: sasquatch »

No to do piątku mamy zapewnioną histerię w mediach. Zasypią nas niesprawdzonymi informacjami i innym bełkotem.
Ostatnio zmieniony śr maja 06, 2009 10:12 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.

Michał Kamiński
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Michał Kamiński »

No to git. Teraz Pochanke na TVNie będzie dostawać spazmów :lol:. Będzie jak w kawale o Leninie... będę się bał otwierać lodówkę :lol:
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[ external image ]Świńska grypa to twór człowieka? - tak przynajmniej uważa uznany naukowiec z wieloletnim doświadczeniem, Adrian Gibbs. Twierdzi on, że ucieczka wirusa mogła być wynikiem błędu w laboratorium, gdzie bada się wirusy lub tworzy szczepionki. Doszedł on do tego analizując budowę genetyczną wirusa. Czy jego teoria się potwierdzi?

MATERIAŁ SERWISU INFRA
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

No to wchodzimy na teren bardzo niepewny.

Ja tym bardziej pokuszę się o wniosek, że cała ta świńska grypa została podesłana w zmowie przez wielkie koncerny farmaceutyczne (jakby im było mało dochodów z całego świata, gdzie ponad połowa ludzi to hipochondrycy). Sam fakt, iż ponoć wirus to "uciekinier z laboratorium", potęguję tą teorię.

I tu zachodzi zawsze pytanie, że nie wiadomo o co chodzi. Jak nie wiadomo, to chodzi zawsze o pieniądze.

WHO będzie siedzieć cicho i udawać, że wszystko robi, trzymając rękę na pulsie. Jednak sama macza w tym swoje długie paluszki.

Od kiedy nowoczesne laboratoria zajmują się produkcją leków itp, co chwilę słychać, że coś im zaginęło, zwiało, zwinięto...

To jest po prostu celowe działanie.

I najprościej gdzie zacząć pandemię? W krajach gdzie poziom opieki medycznej jest zastraszająco niski, czyli tak jak w przypadku świńskiej grypy, w Meksyku.

P.s. Jak nie będę odpisywać, to znaczy że naraziłam się ABW, CBŚ, FBI, CIA, WHO i tym wszystkim innych skrótom :P xD

Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Conspiracy »

Pacjent w Zimbabwe : Panie doktorze, odpadają mi uszy i serce mnie boli!

Lekarz w Zimbabwe : u panie, to jakaś ......., a co pan robił ?

Pacjent : Gąski ......

Lekarz : Znaczy, że ma pan gęsią ..........

Pacjent : Dziękuję doktorze ! ( chwilę później pacjent umiera )

Lekarz ( zapisuje w protokole ) : pacjent zmarł na gęsią ........

Rzecznik ministerstwa zdrowia Zimbabwe : W zeszłym miesiącu zanotowano 2500 zgonów spowodowanych głodem, 5400 zgonów spowodowanych zatruciami zgniłymi bananami i jeden przypadek zgonu spowodowany gęsią .........

Dziennikarz (zapisuje ) : Gęsia ........ zamyka trójkę najczęstszych powodów zgonów w naszym kraju.

Agencja prasowa : W Zimbabwe coraz częściej zdarzają się przypadki śmiertelne spowodowane nieuleczalną gęsią ..........

Wiadomości TV : Nieznany dotychczas wirus gęsiej ..........., dziesiątkuje obywateli Zimbabwe

Ministerstwo Zdrowia Zimbabwe apeluje do obywateli aby nie wpadali w panikę.

Grupa naukowców ( ?A? : Tak, gęsia ......... nie jest znana nauce i jest to jej podstawowe zagrożenie dla ludzkości

Linie lotnicze Congo Air : Wstrzymujemy wszystkie loty do Zimbabwe do czasu wygaśnięcia epidemii gęsiej ........

Grupa naukowców (?B? : Władze ukrywają realne rozmiary katastrofy! Prawda jest taka, że gęsia .......... dotarła już do Europy , w Amsterdamie widziano kichającego Murzyna z gęsią pod pachą!!

Prasa ( publikując zdjęcie stada gąsek ) : Upierzeni MORDERCY są wokół nas !

Polityk : Dla rozwiązania problemu epidemii gęsiej .........., która w zastraszającym tempie opanowuje cały świat, absolutnie niezbędne jest wybicie wszystkich gęsi.

Policja ( odważnie ) : Tak jest ! Zostanie wykonane!

Właściciele hodowli gąsek : Wyście nie .......... przypadkiem ? ( toczą spektakularne bitwy z policją , naturalnie w błyskach fleszy fotoreporterów )

Prasa : Zmowa właścicieli hodowli gęsi zagraża bezpieczeństwu narodowemu !

Ministerstwo Zdrowia Mongolii : Dla ratowania naszych obywateli przed wirusem gęsiej ........., która dotarła już do naszych granic, niezbędnym jest wygospodarowanie 100 milionów dolarów na wyposażenie laboratoriów walczących z wirusem.

Premier Mongolii : Wyście nie .......... przypadkiem ?

Prezydent Mongolii : Premier naszego kraju, uwikłany w machinacje finansowe, dogadał się z Chińczykami w sprawie dostaw chleba i zupełnie zignorował realne zagrożenie obywateli miłującej pokój Mongolii.

Były premier Mongolii : nasza partia żąda natychmiastowego ratowania wszystkich naszych obywateli przed wirusem gęsiej........... W skrajnym przypadku, przynajmniej obywateli wschodniej części kraju.

Kandydat na prezydenta Mongolii : Jedynym sposobem ratunku przed gęsią .......... , jest zerwanie wszystkich stosunków ze zgniłym Zachodem, wszak od nich wirus do nas dotarł. Zamiast tego, musimy zacieśnić naszą współpracę z Chinami i połączyć się z nimi jako autonomiczny okręg. Chiny nas uratują !!

Mongolscy wyborcy : Wyście nie ............. przypadkiem ??!!

EDIT: Doprawdy Conspiracy śmieszny tekst, ale epitetów mogłeś użyć innych. Dla reszty pozostawiam wykropkowane pola, fantazjujcie do woli :)

Aelreda
Ostatnio zmieniony czw maja 28, 2009 10:05 am przez Conspiracy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

A o kaczej cisza. :)
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

ODPOWIEDZ

Wróć do „9.11, TAJNE ZAKONY, NWO”