Andrzej Domała - Polski przypadek
Re: Andrzej Domała - Polski przypadek
Historie historiami, bo nie trudno jest coś podkoloryzować. Ale najciekawsze w przypadku Meiera jest to, że jego zdjęcia UFO jeszcze nikt nie zdołał obalić. Te fotografie są autentykami. A próbowało wielu. Zresztą w latach 70 czym mógłby je podrasować? dlatego w jego przypadku trzeba się mocniej zastanowić zanim zacznie sie rzucać mięsem w jego kierunku.
Jeśli prawda to z tym zdjęciem, to trochę wtopa 
No, ale jak wytłumaczyć te metale, które zostały udowodnione że nie pochodzą z Ziemi?

No, ale jak wytłumaczyć te metale, które zostały udowodnione że nie pochodzą z Ziemi?
Co do Meiera to powiem tylko tak.
My normalni ludzie mamy problem by to zaakceptować co on nam gada, wielu próbowało go przyłapać i jakoś nie udało się, inni próbowali udowodnić że czerpie korzyści finansowe i też poszło na manowce. Ale przekazy i zdjęcia są takie że nawet porządni badacze zjawiska ufo poszli na dystans bo boją się że jak ktoś zdemaskuje Meiera to lepiej się do niego nie przyznawać.
A Meier dalej pisze i pisze, a my stoimy z boku przyglądając się jego "dziełom", hmm co tu powiedzieć? , jego zwolennicy chwalą go a sceptycy czekaję aż się potknie.
Jego zdjęcia są fenomenalniedziwne (specjalnie napisałem to razem) i dla mnie takie pozostają, jak na razie nie mam powodu uważać jego przekazy za fałszywe, hmm ja wiem że to wszystko dziwne, ale i nawet nasz realny świat bywa dziwny albo nie?
My normalni ludzie mamy problem by to zaakceptować co on nam gada, wielu próbowało go przyłapać i jakoś nie udało się, inni próbowali udowodnić że czerpie korzyści finansowe i też poszło na manowce. Ale przekazy i zdjęcia są takie że nawet porządni badacze zjawiska ufo poszli na dystans bo boją się że jak ktoś zdemaskuje Meiera to lepiej się do niego nie przyznawać.
A Meier dalej pisze i pisze, a my stoimy z boku przyglądając się jego "dziełom", hmm co tu powiedzieć? , jego zwolennicy chwalą go a sceptycy czekaję aż się potknie.
Jego zdjęcia są fenomenalniedziwne (specjalnie napisałem to razem) i dla mnie takie pozostają, jak na razie nie mam powodu uważać jego przekazy za fałszywe, hmm ja wiem że to wszystko dziwne, ale i nawet nasz realny świat bywa dziwny albo nie?
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Słuchałem nagrań P. Domały i powiem szczerze, że coś w tym musi być, takie historie też nie biorą się z powietrza, tylko Dr. Pająk mógł mu namieszać co nieco w głowie.
Ewangelia św. Mateusza
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
Pentanal, ze względu na moje przeżycia, staram się niczego nie odrzucać, lecz najpierw sprawdzić w miarę możliwości, w przeciwieństwie do Ciebie oczywiście.
Ewangelia św. Mateusza
a czy ten Domała podał jakies konkrety o których nie wiedzieli ludzie ? kilka przypadków wzieć czy kontaktów z ufo było dośc wylewnych ze strony kosmitów, nawet receptury na lek przeciw nowotworom podawali tylk oze jakos nikt tego nie pamietal
Ostatnio zmieniony ndz sie 30, 2009 10:02 am przez troll85, łącznie zmieniany 1 raz.