Komentarze, uwagi do quizu
Re: Komentarze, uwagi do quizu
The secret to successful analysis [...]: whenever possible, reduce matters to a single variable.
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mój powyższy wpis był taki, ponieważ myślałem, że byłem... wolniejszy od kolegi, który odpowiedział tak samo
Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu
Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia... 

ooo witam CnK, co się z Tobą choopie działo?
Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu

Ostatnio zmieniony pt maja 15, 2009 6:08 pm przez CnK, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='CnK' post='53353' date='pią, 15 maj 2009 - 20:07']Rozumiem, iż to zapytanie tyczy się owego konkursu
Co się działo ? Nic szczególnego. Nie zawsze mogę być tutaj w momencie ukazania się nowych pytań itd.. A po drugie... nie udzielam się tam (m.in. przy pytaniach konkursowych) gdzie nie mam nic mądrego do powiedzenia...
[/quote]
Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem
Mnie po prostu brakuje zagadek i pytań, chyba mamy naprawdę do czynienia z chodzącymi mózgami.
Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz

Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem

Mnie po prostu brakuje zagadek i pytań, chyba mamy naprawdę do czynienia z chodzącymi mózgami.
Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz

Wiesz CnK gonić musisz, idziesz łeb w łeb z Pantanalem biggrin.gif
Spokojnie to dopiero "pierwsze metry biegu", pytania tutaj prezentowane są z tak szerokich dziedzin para-świata, że ja się już niedługo zagubię i pozostanę biernym obserwatorem. Będę mógł "powalczyć" tylko w dziedzinach UFO-podobnych, reszta to nie moja bajka

Ale się postaram, już raz zagiąć mi się was udało, spróbuje jeszcze raz biggrin.gif
I o to chodzi

A ja myślałam, że mam 2 punkty...
Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.

[quote name='Quetesh' post='53441' date='sob, 16 maj 2009 - 17:45']A ja myślałam, że mam 2 punkty...
Może jeden mi wyparował, albo za coś mi odjeliście.[/quote]
Tak, tak, niedpoatrzenie. Punktacja została poprawiona

Tak, tak, niedpoatrzenie. Punktacja została poprawiona

Nie mówcie, że chodzi o ten przypadek ze średniowiecza co się duch chłopca księdzu ukazał.