Vale! Valete!
Re: Vale! Valete!
Nie jest miło czytać posta w którym ktoś komunikuje o swoim odejściu. Forum to grupa przyjaciół. Podobnie jak w realnym życiu tutaj także czasem pojawiają się sprzeczki ale w sumie jesteśmy przyjaciółmi i czasem możemy się czuć nieswojo gdy ktoś odchodzi. Mad odchodził i powracał do nas już nie raz ale szanuję i tą decyzję.
Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym Mad.
Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym Mad.
Adieu Mad
Będziemy tęsknić. Jesteś wartościowym człowiekiem, którego aż żal żegnać. Mam tylko nadzieję, że będzie nadal utrzymywał z nami kontakt raz na jakiś czas 
Powodzenia Wojtuś. :*

Powodzenia Wojtuś. :*
Myślę że Wojtek jednak z nami zostanie Tym bardziej że odbyły się już odpowiednie rozmowy 

No niech no ja tylko... kurde... GG mam zpsute! Argghhhh! Chwila... jak to było... O matko niech to się...
*3 restarty kompa i 5 butelek wódki później*
Ha! Działa! Tylko gdzie Mad?
W Ogóle co to znaczy, że odchodzisz? No z moda to rozumiem, że rezygnujesz, ale odejść?
*3 restarty kompa i 5 butelek wódki później*
Ha! Działa! Tylko gdzie Mad?
W Ogóle co to znaczy, że odchodzisz? No z moda to rozumiem, że rezygnujesz, ale odejść?
Ostatnio zmieniony pn maja 18, 2009 9:06 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
- Immortal_girl
- Infrańczyk
- Kontakt:
Cokolwiek postanowisz, to zaszczytem było poznanie Ciebie
i mam nadzieje że jeszcze nie raz pogadamy, czy w przyszłości nawet sie spotkamy. I pamietaj, że masz tutaj ludzi na których mozesz liczyć niezależnie od wszystkiego
Powodzenia!

Powodzenia!

"Smoku"przemyśl to jeszcze
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Melodramat. Papa.
Mad
Lazy ma racje jeszcze przemyśl swoją decyzję proszę. Pamiętaj ze nie musisz usuwać swojego konta i w każdej chwili możesz zajrzeć tu do nas.
Przykro mi ze odchodzisz, ale szanuje twoje zdanie. Pamiętaj ze myślami jestem z tobą. I życzę ci wszystkiego najmilszego
Lazy ma racje jeszcze przemyśl swoją decyzję proszę. Pamiętaj ze nie musisz usuwać swojego konta i w każdej chwili możesz zajrzeć tu do nas.
Przykro mi ze odchodzisz, ale szanuje twoje zdanie. Pamiętaj ze myślami jestem z tobą. I życzę ci wszystkiego najmilszego
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki