Komentarze, uwagi do quizu
Re: Komentarze, uwagi do quizu
[quote name='Quetesh' post='53461' date='sob, 16 maj 2009 - 20:11']Nieeee, wy tylko piszecie...[/quote]
My nie piszemy, my czekamy aż ktoś odpowiedź napisze
My nie piszemy, my czekamy aż ktoś odpowiedź napisze

Napiszcie, o który przypadek Wam chodziło 

The secret to successful analysis [...]: whenever possible, reduce matters to a single variable.
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Chodziło o Atenodorosa, zajście miało miejsce koło 50 roku n.e. Filozof ujrzał w swoim domu postać w kajdanach, która zniknęła w ogrodzie, za jego domem.
Jednak po prostu teksty źródłowe nie zostały poprawnie zweryfikowane i znalazł się starszy przypadek
Jednak po prostu teksty źródłowe nie zostały poprawnie zweryfikowane i znalazł się starszy przypadek

A ja myślałam, że z tym Tu Po to tylko legenda...
Ale zainteresowanych zapraszam na tę stronkę:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost
Jest tam fajna geneza wszystkich historii z duchami. Stronka jest po angielsku, bo na polskiej Wikipedii nic nie można znaleźć.
Pozdrawiam.
Ale zainteresowanych zapraszam na tę stronkę:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost
Jest tam fajna geneza wszystkich historii z duchami. Stronka jest po angielsku, bo na polskiej Wikipedii nic nie można znaleźć.
Pozdrawiam.
Brawo CnK, punkt leci na Twoje konto smile.gif
Gratuluje refleksu i doskonałej orientacji
Heh, w końcu to moja dziedzina

Ostatnio zmieniony wt maja 19, 2009 5:20 pm przez CnK, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='CnK' post='53716' date='wto, 19 maj 2009 - 21:20']Heh, w końcu to moja dziedzina
Po drugie co jak co, ale owa fotografia była przeze mnie obalana już w wielu miejscach w sieci, także jest mi BARDZO DOBRZE znana
[/quote]
Szczęściarz ;P Ja od dziś zaczynam strzelać
A nóż trafię ;D

Szczęściarz ;P Ja od dziś zaczynam strzelać

matino3, nie będziesz jedyny, który zastosuje taką taktykę. Ja już tak próbowałem... z marnym skutkiem, ale zawsze...
Zobaczymy kto będzie miał więcej ślepaków