Post boyki wraz ze zdjęciem zostaje przeniesione jako nowy temat --- >obserwacje-zdjęcie NOLa
Wszelką dyskusję na temat zdjęć oraz obserwacji NOLa prowadzimy w drugim temacie.
Czerwone oczy co to moze byc?
Re: Czerwone oczy co to moze byc?
Ostatnio zmieniony pt maja 15, 2009 9:34 pm przez aelreda, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciągle mam wrażenie jakbym czytał kogoś wyobraźnię.
Nie żebym się czepiał i wywyższał bo niewiele starszy jestem ale w Twoim wieku bardzo często zdarza się coś jeszcze podkoloryzować czy zobaczyć to co chce się widzieć. Więc gdy szukasz czegoś niewyjaśnionego, w pewnym momencie nawet najbanalniejsza rzecz, której nie zauważyłeś bierzesz za UFO i tym podobne ;]
To jest tylko moje zdanie.
Piszesz, że według Ciebie to nie były meteoryty.. a jak myślisz - według nauki czym były te nie-meteoryty?
PS. Aelreda - link, który podałaś odnosi do QUIZU
Nie żebym się czepiał i wywyższał bo niewiele starszy jestem ale w Twoim wieku bardzo często zdarza się coś jeszcze podkoloryzować czy zobaczyć to co chce się widzieć. Więc gdy szukasz czegoś niewyjaśnionego, w pewnym momencie nawet najbanalniejsza rzecz, której nie zauważyłeś bierzesz za UFO i tym podobne ;]
To jest tylko moje zdanie.
Piszesz, że według Ciebie to nie były meteoryty.. a jak myślisz - według nauki czym były te nie-meteoryty?
PS. Aelreda - link, który podałaś odnosi do QUIZU

Ostatnio zmieniony pt maja 15, 2009 9:24 pm przez Zit, łącznie zmieniany 1 raz.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Post został przeniesiony do działu forum WASZE PRZEŻYCIA, OBSERWACJE I RELACJE
Proszę więc zainteresowanych o kontynuowanie dyskusji w wyżej wymienionym dziale.
:excl:
:excl:
Ostatnio zmieniony sob maja 23, 2009 4:54 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.