Dziwne przeżycie?
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: Dziwne przeżycie?
JA? a niby w jaki sposób? przecież tego nie dotykałem przed upadkiem
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
[quote name='spacemaster92' post='54326' date='pią, 29 maj 2009 - 06:27']JA? a niby w jaki sposób? przecież tego nie dotykałem przed upadkiem[/quote]
O to chodzi, że nie musiałeś dotykać.
O to chodzi, że nie musiałeś dotykać.
Nieświadome wykorzystanie zdolności paranormalnych jest często mylone z poltergeistem. Gównie u dzieci i nastolatków. Więc to nie jest niemożliwe w twoim wypadku. Nie można jednak wykluczyć odwiedzin dlatego zapal świeczkę dla świętego spokoju.
-
- Full Active
- Kontakt:
No ja napewno bym w ten sposób nie mógł niczego poruszyć bo nie ćwiczyłem tych zdolności długo próbowałem tylko z wiatrakiem to ino drgał, a medytować nie medytowałem. Ale na szczęście już wszystko się uspokoił na jak długo nie wiem 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
Świeczke zawsze można zapalić bo nie zaszkodzi, a może pomóc. To, że coś spada to nie zawsze jest grawitacja, bo stołek nie podnosisz co chwile bo Ci spada. Czasem tak jest, że w domu "grasuje" jakaś dusza i dzieją sie dziwne rzeczy. Najlepiej odmówić modlitwe za tą dusze. Takie jest moje zdanie.
Zgadza się też ze istotka rano całkowicie inaczej funkcjonuje. Ale są takie momenty gdzie można śmiało głośno pomyśleć ze istotka sama wywołuje takie zjawiska lub ze to duszyczka. każdy z nas pisze co o tym sądzi. My możemy dać kilka propozycji co może zrobić spacemaster. A spacemaster może a nie musi naszych propozycji zastosować ......
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Wiesz liczyłem własnie na takie słowa z Twojej strony. Stałeś się mocno przewidywalny
Słuchaj, jeśli sam się nie przekonasz na własnej skórze, że duchy zmarłych czasami mieszkają dalej w domu to żadne argumenty do Ciebie nie dotrą i to już wiem. Jeśli jesteś ateistą, bądz też jakims guru sekty to zostaw w spokoju duchy, Boga, Demony, bo to jest sprawa indywidualna kto w co wierzy. I nie bedziemy się spierać o swoje racje. Modlitwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a są przypadki, że wiele pomogła. Więc jeśli mówisz o zabobonach to mozesz co najwyżej wspomnieć o czarnym kocie gdzie moge się zgodzić, ze to zabobon. Ale Boga w to nie mieszaj.

Wiesz ja akurat nie mieszam czarnego kota z Bogiem. Bo wiara w Boga to jedno, a wiara w durne zabobony koscioła to drugie. Jeśli chodzi o stołek to kiedy się przewróci, postawisz go, on znów się przewróci za chwile znów go postawisz i tak się stanie 10 razy. To co to jest Twoim zdaniem? jeśli stołek ma proste nogi o równej długosci stoi stabilnie to co powoduje jego przewracanie się? nie wierzysz w takie rzeczy? to proponuje zagłębić sie w temat i pogadać z osobami co przeżyły takie rzeczy w swoich domach. Nie czuje się rządzony przez tajemnicze siły tylko rządzony przez bande idiotów, którzy dla własnej skóry, pieniędzy i innych bogactw tego świata sprzedadzą własną matke. Nie czuje się wolny bo żyje w zgodzie z innymi, nie kradne, nie zabijam, nie krzycze chwpd gdy widze policje. Więc dlaczego wciąż mam więcej zakazów niż przywilejów. Przecież jestem normalny, a jednak ciągle sterowany przez róznego rodzaju instytucje.
Podłoga też jest prosta.
Pantalnal dla mnie jest to znak obecności duszy mojej Babci. Wiem ze to Babcia bo od razu rozmowa przed śmiercią mi się przypomina….. gdy coś leci u mnie. Nie raz w domu leciały przedmioty które nie miały prawa zlecieć. Np. zdjęcie Babci , miska która leżała na szafie, róże które wisiały na haku, szampon, duża gąbka itp. Itd. Przyzwyczaiłam się i nie zwracam na to uwagi. Zaraz po śmierci często coś spadało teraz już mniej.
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 2:26 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.