Tajemniczy punkt na niebie

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
matek26
Infrzak
Kontakt:

Tajemniczy punkt na niebie

Post autor: matek26 »

Witam ogólnie wszystkich jestem nowy na tym forum.

Zdażyło się to w sierpniu 2008r.

Wtedy byłem w okolicy Olsztyna dokładnie w miejscowości Miodówko.

Było to w godzinach miedzy 23-24.

Widziałem z moim ojcem świecący punkt na niebie który w napoczątku stał w miejscu.

Nagle zaczą się poruszac w jedna stronę , później zawrócił i zaczoł mozna powiedziec robic okręgi na niebie jakies przez 30 secund później stanoł w miejscu i znikną.

Świecił intensywnym światłem.

NIestety nie byłem na to przygotowany i nie wziołem ze sobą kamery ani aparatu. Żałuje.

Trudno mi powiedziec co to było bo widziałem tylko świecący punkt.

PS. sory za błędy ortograficzne jeśli wystąpiły
Ostatnio zmieniony pn cze 01, 2009 7:07 pm przez matek26, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Tajemniczy punkt na niebie

Post autor: Rysiek23 »

Witaj Mateuszu, cieszę się, że do nas dołączyłeś :)

Dokładnie to co opisałeś obserwował mój przyjaciel z Olsztyna ok. 2 lata temu. Były to wahadłowe ruchy kilku punktów świetlnych na wysokości anteny przekaźnikowej w Olsztynie. Niestety zanim powiadomieni przeze mnie nasi współpracownicy dotarli na miejsce zjawisko zniknęło. Tak więc sprawa pozostała niewyjaśniona.
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

Witaj na forum mój imienniku ;P

A więc według mnie :) Od razu czytając to 90% osób z pewnością(w tym ja) ma pierwszą myśl o UFO, według mnie to nie UFO, ale nie potrafię racjonalnie wytłumaczyć co to mogło być. Spadająca gwiazda? Wątpię. A co do Twojego PS: czasowniki w pierwszej osobie piszemy kończąc na ĄŁ, a nie OŁ :P Taka mała uwaga.
:)

Awatar użytkownika
matek26
Infrzak
Kontakt:

Post autor: matek26 »

Właśnie dlatego nie pisałem że to moim zdaniem jest UFO bo też nie mam pewności.

Spadająca gwiazda raczej nie bo ten obiekt robił okręgi na niebie , a spadająca gwiazda leci w jednym kierunku i pozostawia za sobą "ogon" a ten obiekt nie zostawiał.
Awatar użytkownika
Grafik_NPN
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Grafik_NPN »

jeśli nie kłamiesz co w zasadzie nie ma większego znaczenia - to mógł być to zwyczajny piorun kulisty pojawił sie polatał znikł tradycyjnie.
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

Moim zdaniem może to być UFO, ale możliwe, że to mógł być również kulisty piorun jak napisał Grafik.
Ostatnio zmieniony pn cze 01, 2009 8:53 pm przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Post autor: Lazy »

Nic nie wymyślimy z braku dowodów,choćby w postaci fotki (o ile takowa jest dowodem) ;)
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

Na 100% jest to UFO w końcu niezidentyfikowany obiekt latający skoro nie wiemy co to jest. Dlaczego UFO to odrazu musi być statek obcych? UFO to UFO, a STATEK to STATEK :D
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

[quote name='Grafik' post='54639' date='pon, 01 cze 2009 - 22:17']jeśli nie kłamiesz co w zasadzie nie ma większego znaczenia - to mógł być to zwyczajny piorun kulisty pojawił sie polatał znikł tradycyjnie.[/quote]

Zgadzam się z Tobą. ;)

(GRAFIK! xD)
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: UFOWORLDNEWS »

[quote name='spacemaster92' post='54666' date='wto, 02 cze 2009 - 00:55']Na 100% jest to UFO w końcu niezidentyfikowany obiekt latający skoro nie wiemy co to jest. Dlaczego UFO to odrazu musi być statek obcych? UFO to UFO, a STATEK to STATEK :D[/quote]

Widać dla niektórych to bez różnicy...a szkoda... ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”